Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Χαμόγελα στη Χρυσή Αυγή για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων

EPIKAIRA_-olo

Χαμόγελα στη Χρυσή Αυγή για τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων

«Το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, που κατέκλεψε για τριάντα χρόνια τη χώρα, ξαναγυρίζει στην εξουσία. Το απόκομμα Σαμαρά έδωσε υπερεξουσίες στον Βενιζέλο, υπακούοντας πιστά στις προσταγές των διεθνών τοκογλύφων», λένε στη Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό. Και δεν κρύβουν τη χαρά τους, λέγοντας πως η ΝΔ ήδη έχει αρχίσει να φυλλορροεί, καθώς δεξιοί ψηφοφόροι «δεν δέχονται να παραχωρείται γη και ύδωρ στο κόμμα που τους πολέμησε και το πολέμησαν για δεκαετίες». Συμπληρώνουν ότι «τώρα επιτέλους θα καταλάβουν με τι έχουν να κάνουν και θα πυκνώσουν τις γραμμές μας όλοι όσοι εμφορούνται από πατριωτικές αξίες, είναι καλοδεχούμενοι».

Ωστόσο, αυτές τις μέρες αλλού βρίσκεται στραμμένη η προσοχή των στελεχών. Συγκεκριμένα στη Χρυσή Αυγή είναι «σαγηνευμένοι» από τις δημοσκοπήσεις. Μια εξ αυτών, που πραγματοποίησε για λογαριασμό τους γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων, τους εμφανίζει δεύτερο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στη Β’ Αθήνας, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, η οποία έχει πληγεί βαρύτατα από την ανεργία και την εγκληματικότητα. Επίσης, η δημοσκόπηση του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Επαμεινώνδα Πανά τους δίνει άνευ αναγωγής 14,4% στο σύνολο της Αττικής (ΝΔ 22,9%, ΣΥΡΙΖΑ 22,3%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, ΚΚΕ 6,6% ΑΝΕΛ 5,2% και ΔΗΜΑΡ 2,9%). Σύμφωνα με τα στελέχη του κόμματος, αυτό σημαίνει πως με την αναγωγή το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο Λεκανοπέδιο υπερβαίνει το 17%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-epikaira-chamogela-sth-chrush-augh-gia-sugkubernhsh-kai-dhmoskophse#.UdFwY_lM_RM#ixzz2XnL6WaiP

Exit mobile version