Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικής Νοτίων Προαστίων

???????????????????????????????

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: 33 χρόνια Χρυσή Αυγή – 1 χρόνος κοινοβουλευτικής  δράσης

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, ανοιχτή εκδήλωση, με θέμα «33 χρόνια Χρυσή Αυγή – 1 χρόνος κοινοβουλευτικής  δράσης» με ομιλίες των συναγωνιστών-βουλευτών, Ελένης Ζαρούλια και Ηλία Παναγιώταρο. 

Αρχικά τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια η οποία έκανε έναν σύντομο απολογισμό των κοινοβουλευτικών πεπραγμένων από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους. Αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο της Χρυσής Αυγής και στον ανατρεπτικό χαρακτήρα με τον οποίο δρα κοινοβουλευτικά, προκαλώντας πανικό στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Μετά ανέβηκε στο βήμα ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του Λαϊκού Συνδέσμου και στην επιμονή και αποφασιστικότητα με την οποία δόθηκε ο αγώνας όλα αυτά τα χρόνια, με πρωτοστάτη και ψυχή του κινήματος, τον ίδιο τον Αρχηγό Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο. Έναν αγώνα που έχει αρχίσει να δείχνει έντονα σημάδια δικαίωσης στο πρόσωπο όλων αυτών που σήμερα συντάσσονται μαζί με την Χρυσή Αυγή.

Ακολούθησε η προβολή βίντεο με σύντομη ανασκόπηση του πλούσιου πολιτικού έργου του Λαϊκού συνδέσμου, με πλήθος επερωτήσεων και παρεμβάσεων, κατά τον έναν χρόνο παρουσίας του στο κοινοβούλιο. Πράξεις κοινοβουλευτικού ελέγχου που προκαλούν πανικό στο σάπιο πολιτικό σύστημα και τα φερέφωνα τους, τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια φιμώσουν.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.


Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Ομιλίες συναγωνιστών Θ.Κωνσταντίνου και Β.Καρακώστα

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε ομιλία των συναγωνιστών Θανάση Κωνσταντίνου και Βαγγέλη Καρακώστα με θέμα «Ο πολιτικός αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου». Πρώτος έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις και στον πόλεμο που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Βαγγέλης Καρακώστας με τον πύρινο λόγο του ανέλυσε διεξοδικά τις βασικές αρχές του κινήματος και κατέδειξε τα ιδανικά που πρέπει να διέπουν τον τρόπο ζωής του κάθε Χρυσαυγίτη.

Στο τέλος της ομιλίας άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

 

Τ.Ο. ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ποσειδώνος 66 (Άλιμος)
Δευτέρα -Πέμπτη: 18:00-21:00
Σάββατο 12:00-16:00

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-notiwn-proastiwn-kalamatas-sparths#.UdF09_lM_RM#ixzz2XnQ8bLVL

Exit mobile version