Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Στρυμωνικού-Βόλβης, Μηχανιώνας

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Για ακόμη μία Παρασκευή τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκη, κατάμεστα από κόσμο, απέδειξαν περίτρανα πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι το πυροτέχνημα που όλοι ήθελαν να πιστέψουν έναν χρόνο πριν. Όπως κάθε Παρασκευή, τρόφιμα μοιράστηκαν σε δεκάδες οικογένειες Ελλήνων οι οποίοι έχουν βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση, λόγω των επιλογών όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης. Η μόνη ελπίδα τους είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο κόμμα που έχει στο πρόγραμμά της, το καλό του Έλληνα. Μια εποχή που ο καθένας από εμάς, είδε να χάνονται τα κεκτημένα του στον βωμό της υποδούλωσης της χώρας, μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των Μνημονίων.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, παρακολουθήσαμε έναν ανταγωνισμό μεταξύ των κομμάτων του κοινοβουλίου, για το ποιο θα καταθέσει το πιο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, με απώτερο σκοπό να πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το νομικό τμήμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, απάντησε άμεσα, καταθέτοντας το δικό του αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αυτή τη φορά, σχετικά με τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Τα βασικότερα στοιχεία αυτού του νομοσχεδίου όπως και τους λόγους που οδήγησαν στην κατάθεση αυτού, ανέλυσε ο συναγωνιστής Βαλάκος Ευστάθιος, σε πλήθος φίλων και Συναγωνιστών, απαντώντας και σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

 

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στα δεκάδες περιστατικά βίας κατά των Ελλήνων αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός, στη θεωρία αλλά και την πράξη, είναι αυτός κατά των Ελλήνων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη δύναμη η οποία προσπαθεί να διορθώσει αυτήν την κατάσταση, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, οργανώνουν φιέστες για να προωθήσουν τη διαφορετικότητα και την αναγνώριση δικαιωμάτων όλων των λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Μέχρι την τελική Νίκη!

Κιλκίς: 100 χρόνια από την απελευθέρωση

Μόλις εκατό χρόνια πέρασαν από την απελευθέρωση της πόλης μας. Οι μνήμες και οι εικόνες νωπές και βαθιά χαραγμένες στο μυαλό και την ψυχή μας. Γιατί οι βαναυσότητες και τα εγκλήματα πολέμου των Βουλγάρων δεν αναφέρονται πουθενά πλέον; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διοργάνωσε εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Μνημείο της Μάχης του Κιλκίς, καθότι δεν ήταν αποδεκτό (!) να καταθέσουμε στεφάνι στην επίσημη εκδήλωση μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία παρεμπιπτόντως πρόδωσαν την μνήμη των πεσόντων της Μάχης του Κιλκίς με την στάση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στήσαμε δική μας εξέδρα στην παρέλαση, ακούστηκαν τα συνθήματά μας στον κόσμο και τον κάναμε να αισθανθεί πως κάποιοι ακόμα θυμούνται πως το τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή» λέει: «…που έδιωξες τους βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα.  Συγχαρητήρια αρμόζουν στη διοργανώτρια αρχή για την επιλογή στίχων του Παλαμά και κειμένων που εξιστορούσαν τις  σφαγές και τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων. Συγχαρητήρια αρμόζουν για την συμμετοχή τους σε όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους και τον Σύλλογο Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων.

Το μεγαλύτερο όμως εύγε  για την σωστή τους παράσταση και το σθένος τους στην παρέλαση, παίρνουν τα ειδικά τμήματα της Αερομεταφερόμενης 71ης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» που πραγματικά μας έκανε να αισθανθούμε υπερήφανοι. Ακολούθησε διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού και ομιλία σχετικά με την Μάχη του Κιλκίς.

Απάντηση του πυρήνα Μηχανιώνας, στις γελοιότητες της “Αριστεράς”

Σε απάντηση των προκλήσεων, της λασπολογίας και των τραμπουκισμών που προηγήθηκαν από τους «γνωστούς-άγνωστους» προ εβδομάδων στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας κατά του Κινήματος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απάντησε με τη δράση της, την σταθερή παρουσία της και την συμπαράσταση την οποία επιδεικνύει προς κάθε Έλληνα.  Έτσι αντί για ύβρεις και λεονταρισμούς, έγινε για μια ακόμη φορά, ανοιχτή διανομή τροφίμων, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όχι από δική τους ευθύνη, αλλά λόγω της επιβαλλόμενης μνημονιακής οικονομικής πολιτικής.  

Ο Ελληνικός λαός έχει αρχίσει πλέον να ξεχωρίζει τον ρατσισμό που εκδηλώνει το σύστημα εις βάρος του.  Όταν όλοι ανησυχούν πρωτίστως για τα δικαιώματα όλων των αλλοδαπών αντί των Ελλήνων, έχοντας εγκαταλείψει τον Ελληνικό λαό στην μοίρα του, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τους Έλληνες έμπρακτα  και να φτιάξει για αυτούς μια Ελλάδα ισχυρή, μια Ελλάδα αυτόνομη, μια Ελλάδα δυνατή!  Μέχρι την τελική Νίκη!

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, για τον Μέγιστο των Ελλήνων

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, η καθιερωμένη ομιλία στην Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, ήταν αφιερωμένη στον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μέγιστο των Ελλήνων.  Κοιτώντας την Ιστορία του Έθνους μας, αμέτρητοι Έλληνες πέρασαν το όνομά τους στην Αιωνιότητα, μέσα από τη θυσία τους για τον μέγιστο των σκοπών, την Πατρίδα. Ένας έφτασε, όμως, μέχρι εκεί που δεν είχε ονειρευτεί ποτέ κανείς άλλος. Αυτός γονάτισε τον πάνοπλο εχθρό και ανελίχθηκε στο πάνθεον των Ελλήνων.  Εκατοντάδες μύθοι, θρύλοι και δοξασίες έχουν ποτίσει τα εδάφη που πάτησε το πόδι του ο Αλέξανδρος, που η Ιστορία έχρισε Μέγα.

Ο Συναγωνιστής Θεοδωρίδης, παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους ήταν σχεδόν αναγκαία η κατάκτηση των εδαφών της Περσικής Αυτοκρατορίας, για να τελειώσει οριστικά η απειλή εξ ανατολάς. Στη Συνέχεια, παρουσίασε τις διδαχές καθώς και τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του και έπλασαν τον χαρακτήρα του. Τις εκστρατείες που έκανε από μικρή ηλικία στη Θράκη και το πως κατέκτησε το θρόνο, με τη βοήθεια των στρατηγών του δολοφονημένου πατέρα του. Υπήρξε αναφορά στις σπουδαιότερες μάχες του, αλλά και στις σπασμωδικές αντιδράσεις των Περσών, που έβλεπαν μία δύναμη, απείρως μικρότερη, να τους γονατίζει και το λαό να υποδέχεται τον Αλέξανδρο, σαν λυτρωτή.  Ακόμη και μετά την εδραίωση της Αυτοκρατορίας του, ο Αλέξανδρος ο Μέγας, έδειξε το μεγαλείο του πνεύματός του, προσπαθώντας να βρει τρόπους, για την καλυτέρευση της ζωής σε κάθε γωνιά του απέραντου Βασιλείου του.  Μετά το θάνατό του, η Αυτοκρατορία κατέρρευσε στα χέρια των Στρατηγών του, αποδεικνύοντας το μεγαλείο του ως Ηγέτη, αλλά και την σπουδαιότητα της ύπαρξής του.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ νιώθει την ανάγκη να τιμά ετησίως τη μνήμη του, όπως αρμόζει σε κάθε άξιο Έλληνα!  Για να μένουν άσβεστα στη μνήμη μας τα Εθνικά Ιδανικά και Ιδεώδη που θα ξανακάνουν την Ελλάδα ισχυρή και αυτόνομη!

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Στρυμωνικού κόλπου – Βόλβης, για την δράση της Αριστεράς στη χώρα μας

Στα γραφεία του Πυρήνα Στρυμωνικού κόλπου- Βόλβης, διεξήχθη πολιτική ομιλία και συζήτηση με θέμα “Η αιματηρή και αντεθνική δράση της ελληνόφωνης αριστεράς στην Πατρίδα μας”.

Πρώτος μίλησε ο επικεφαλής του πυρήνα μας ο οποίος, πριν προλογίσει την εκδήλωση, ενημέρωσε τους συναγωνιστές για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου.

Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μάκης Ιωαννίδης και με μια περιεκτική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο πηγές του ελληνόφωνου κομμουνιστικού κόμματος, ανέδειξε την διαχρονικά αντεθνική και προδοτική αλλά και απάνθρωπη δράση των “αγωνιστών” της αριστεράς. Από το ξεκίνημα ακόμα, όταν και το ΚΚΕ υπονόμευε τον αγώνα του ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία μέχρι και σήμερα, στις παρακρατικές ομάδες των αναρχοαριστερών που αποτελούν τον εκτελεστικό βραχίονα του ανθελληνικού πολιτικού κατεστημένου.

Επίσης, αναφέρθηκε ενδεικτικά και σε περιπτώσεις άλλων χωρών, (όπως στον μεγάλο λιμό της Ουκρανίας τον χειμώνα του 1932 – 1933, στην “Άνοιξη της Πράγας” κ.λπ.) για να τονιστεί ο οικουμενικά αντεθνικός χαρακτήρας της ιδεολογίας αυτής. Ιδεολογία χρεοκοπημένη και πολιτικά νεκρή, που όμως ακόμα εδώ στο «ψευτορωμαίικο», έχει υπερασπιστές και απολογητές κάθε αποχρώσεως. Που εσχάτως αποφάσισαν να συμμαχήσουν με τον “ταξικό εχθρό” για να αντιμετωπίσουν την “φασιστική απειλή” και να προασπίσουν την “δημοκρατία”.

Δυστυχώς, γι’ αυτούς ο Ελληνισμός ξυπνάει και αναλαμβάνει δράση και πολύ σύντομα θα τους στείλει στον φυσικό τους χώρο: Στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikhs-kilkis-strumwnikou-bolbhs-mhchaniwnas#.UdHj8vlM_RM#ixzz2XpLFaHg0

Exit mobile version