Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πύργο – Φωτορεπορτάζ

ΠΥΡΓΟΣ

Η Χρυσή Αυγή εγκαινίασε την Κυριακή το γραφείο της Τ.Ο. Πύργου σε μια πρωτοφανής συγκέντρωση για τα δεδομένα της πόλης. Χίλιοι και πλέον Έλληνες παρευρέθησαν για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των στελεχών του Κινήματος μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αφού ήταν η πρώτη φορά όπου βουλευτές της Χρυσής Αυγής επισκέφτηκαν την πόλη.

Οι βουλευτές μας υποδέχονταν τον κόσμο εντός και εκτός γραφείου και συνομίλησαν με εκατοντάδες κατοίκους του Πύργου πριν αλλά και μετά τη λήξη της εκδήλωσης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά, ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι κομμάτι του λαού, κάτι που τονίστηκε και στις ομιλίες που ακολούθησαν.

 Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, με εθνικιστικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα ξεκίνησαν οι ομιλίες. Εκ μέρους του πενταμελούς της Τ.Ο. Πύργου, χαιρετισμό απεύθυνε ο Νικόλαος Κρέσπης και εν συνεχεία μίλησε ο υπεύθυνος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας. Δυναμικές ομιλίες και από τους βουλευτές Μιχάλη Αρβανίτη και Δημήτρη Κουκούτση, ενώ ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου Νίκος Κωνσταντίνου διάβασε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Κεντρικός ομιλητής, ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης που επιτέθηκε στην ομιλία του κατά των κομμάτων χαρακτηρίζοντάς τα διεφθαρμένα, όπως κι οι άλλοι ομιλητές, έκαναν λόγο για συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής και για “κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς που πρέπει να μπουν στη φυλακή”. 


Μίλησαν για Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα, για ΜΜΕ της Αθήνας αλλά και έκαναν αναφορά στο πρόγραμμα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, στις επιθέσεις που δέχεται από όλους τους υπόλοιπους, αλλά και στη μεγάλη άνοδο που έχει το κόμμα, το οποίο όπως ανέφεραν “ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, κι έχει αυξανόμενα ποσοστά, αλλά και πολύ μικρή διαφορά από τα δύο κόμματα που φέρονται στις δημοσκοπήσεις να προηγούνται” τονίζοντας ότι άπαντες στη Βουλή φοβούνται την άνοδο της Χρυσής Αυγής.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους σε στάση προσοχής για τον Εθνικό μας Ύμνο, ενώ για αρκετή ώρα πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό. Η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της Τ.Ο. Πύργου δημιούργησε αίσθηση στην τοπική κοινωνία και δυσαρέστησε μόνο εκείνους που προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους Ηλείους για δήθεν επεισόδια και αντισυγκεντρώσεις. Την απάντηση έδωσαν οι περισσότεροι από χίλιοι Έλληνες, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν Εθνικιστικά συνθήματα καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Βίντεο με αποσπάσματα ομιλιών από το Ηλεία Οικονομία


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/megaleiwdhs-sugkentrwsh-ths-chrushs-aughs-ston-purgo-fwtoreportaz#.UdH_UvlM_RM#ixzz2Xpoktwkx

Exit mobile version