Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Eίμαστε μαζί σας για μια καινούρια Ελλάδα, δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

Μ.Σ.

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Χαμόγελα στη Χρυσή Αυγή για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων

Καθώς πήγαινα προς την είσοδο της Αγοράς στο κέντρο των Χανίων λέω στον πατέρα μου.. “χτές ήταν εδώ ο Τσίπρας και λένε οτι δεν μάζεψε ούτε 500 άτομα”. Με το που το είπα πέρναγε απο δίπλα μου ένας 50άρης Έλληνας και με σταματάει και μου λέει: “Τι 500, ούτε 200 δεν ήταν εδώ χτες, αλλά να σου πώ.. είχα κάτσει εκεί πίσω και τον άκουγα και δεν πίστευα στα αυτιά μου τι μ@λ@κίες έλεγε.. Εγώ έχω έρθει απο Αμερική και κατα διαστήματα έρχομαι στην ελλάδα, και ετυχε και τον άκουσα λίγο και ο τύπος έλεγε απίστευτα πράματα.. πως θα δώσει επίδομα στους λαθρομετανάστες (έτσι τους αποκάλεσε, όχι μετανάστες) 350 ευρώ και πώς θα τα βρεί; Και πως θα δίνεις στους λαθρομετανάστες λεφτά και οι Έλληνες τίποτα; Εδώ έχουν κόψει βασικά επιδόματα, αυτά δεν προηγούνται; Άσε το άλλο, είχε πάει σε μια σχολή που έχει επιστήμονες άνθρωπους και είχε βγάλει λόγο (δε θυμάμαι ποιά σχολή είπε) και μετά την ομιλία τον ρώτησαν 2-3 θέματα οικονομικά και επιχειρισιακά και δεν ήξερε τι να τους απαντήσει, έγινε ρεζίλι… κι απέδειξε την ασχετοσύνη του…” Αυτά είπε σε γενικές γραμμές αυτός ο πολύ καθως πρέπει κύριος, καθώς πρόσθεσε πως έχουμε ακόμα για να φτάσουμε πάτο, διότι στο Λασίθι δίνονται εργασίες σε γεωργικά προιόντα με 30 ευρώ μεροκάματο μαζί με φαγητό και δεν πάνε οι Έλληνες. Τον διόρθωσα σε αυτό, και του είπα πως αυτό ίσχυε και πως έχει αλλάξει.. αν και δεν το δέχτηκε. Γι΄ αυτό λοιπόν, πρέπει να αντιλιφθούμε πως οι επικίνδυνοι για την Ελλάδα μας (Τσίπρες κλπ) πρέπει να εξαφανιστούν πριν την καταστρέψουν τελείως! Η Νίκη είναι κοντά!

Μ.Π.

Συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ: Η αρχή του τέλους ενός καθεστώτος – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Θα θελα να πω πολλά, να εκφράσω το θαυμασμό μου και ότι νιώθω από τα κατάβαθα της ψυχής μου για ότι κάνετε για μας για την Ελλάδα, για την ελπίδα που ξαναζεί ανάμεσα μας, για τα χαμόγελα αισιοδοξίας που εμφανίζονται και πάλι, για τα όνειρα για ζωή που ξανακάνουμε ακούγοντας σας.Σας κυνηγά όμως μια σκιά που είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Αυτό που είσαστε ταγμένοι να πράττετε, να υπηρετείτε το καλό της Πατρίδας μας, είστε θεματοφύλακες των παραδόσεων και των αξιών, οι τελευταίοι που φυλάττουν Θερμοπύλες, αφού είστε οι εναπομείναντες αγωνιστές. Σκέφτομαι αν είσαστε καταραμένη φυλή, μήπως εσείς που ξέρετε να ανασαίνετε, να πεθαίνετε για την ιδεολογία σας, για αυτό που πιστεύετε βαθιά μες τη ψυχή σας, που θα το κρατάτε φυλαχτό για κείνη την ύστατη ώρα της θυσίας. Είσαστε φυλή καταραμένη για αυτούς που δε ξέρουν, είσαστε φυλή καταραμένη, γιατί ξέρετε από την ώρα που ήρθατε στο κόσμο ότι θα αγωνιζόσαστε, θα πιστεύετε και θα θυσιάζετε και αυτή τη μονάκριβη ζωή σας στον Αγώνα.

Αυτή είναι η κατάρα σας και η ευλογία σας μαζί, καταραμένη φυλή είσαστε για αυτούς που δε γνωρίζουν τι είναι η θυσία, τι είναι να πεθαίνεις για μία σημαία, για τη Πατρίδα σου, για ό,τι ιδανικό, για ό,τι ωραίο και ανώτερο υπάρχει γύρω μας σε αυτή την ευλογημένη φύση, την εναρμονισμένη τέλεια με αυτόν τον ανώτερο άνθρωπο που γνωρίζει ποια είναι η αποστολή του μέσα σε αυτό τον κόσμο. Πεπρωμένο σας είναι να δείξετε το δρόμο που λίγοι μπορούν να ακολουθήσουν, το δρόμο της αρετής και της ανδρείας που πολλοί θαύμασαν, αλλά λίγοι βάδισαν αυτό το δύσβατο μονοπάτι. Δεν είχαν το κατάλληλο εξοπλισμό, τη δύναμη να θυσιάσουν τη ψυχή τους ενάντια και σε αυτοί τη θέληση των πολλών που δε γνωρίζουν πόσο επίπονο είναι να προσπαθείς να διδάξεις, να φωνάξεις ποια είναι η αλήθεια που για πολλούς είναι μπροστά τους, αλλά δε τη θωρούν γιατί τους τύφλωσε η ύλη που θαμπώνει τον άνθρωπο πρόσκαιρα, αλλά τον βυθίζει για πάντα στο σκοτάδι.

Τι να τα κάνεις όλα τα πλούτη του κόσμου αν απολέσεις τη ψυχή σου; Είσαστε οι «τρελοί» αυτού του κόσμου, οι «τρελοί» που ξέρουν το νόημα του να θυσιάζεις τα πάντα στον αγώνα, αυτοί που χαρακτηρίζονται «αλήτες» , γιατί δε προσκύνησαν το σύστημα που θέλει υποτακτικούς και όχι ιππότες, όχι στρατιώτες, όχι πολεμιστές αλλά υποτακτικούς και αυλικούς, κόλακες που ξέρουν μόνο να σέρνονται για να κερδίσουν τα ευτελή, τα επίκαιρα, τα ανούσια. Αυτοί οι δυνάστες αυτού του κόσμου σας φωνάζουν τρελούς και αλήτες. Είσαστε σαν μια μουσική πρωτόγνωρη, μαγευτική, που παρασύρει με τη μελωδία της, παρασύρει ότι είναι ανώτερο, ότι θέλει να ξεχωρίσει, να αγωνιστεί, που ξέρει να ψελλίζει λόγια όπως Νίκη ή Θάνατος. Είναι μαγεία αυτή η μελωδία για αυτούς που αναγνωρίζουν το κάλεσμα της, πολλοί την ακούν, λίγοι ξέρουν να τη ξεχωρίσουν και να τη σιγοτραγουδήσουν. Μέσα σε αυτούς τους λίγους, τους «τρελούς» εσείς που ξέρετε να πολεμάτε για μια ιδέα, ο θαυμασμός μας είναι λίγος μπροστά σε αυτό που εκπροσωπείτε, η ελπίδα μας σας συντροφεύει και σας δυναμώνει, η πίστη μας σε σας ακατάληπτη για τους πολλούς. Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε παρά όλα αυτά, αλλά για αυτό θα είμαστε πάντα δίπλα σας, επειδή ξέρετε να συνεχίζετε μέχρι τον τελευταίο…

Β.Γ.Λ.

Αρχαιογνωσία και Εθνικισμός

Συναγωνιστές, θα ήθελα να αναφέρω την εμπειρία μου σχετικά με τις δημοσκόπησεις. Επειδή ερωτήθηκα και εγώ από μια εταιρεία πριν λίγες μέρες. Πολύ στοχευμένα ρωτούν σε ποιον χώρο ανήκετε, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΟ Ή ΔΕΞΙΑ και όταν απάντησα άκρα δεξιά μου απάντησε, ΔΕΝ καταλάβατε και επανέλαβε…ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΕΝΤΡΟ,Ή ΔΕΞΙΑ. Πήρε την απάντηση που του άξιζε! ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΝΔ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Στην ερώτηση τι ψήφισα στις εκλογές, του είπα χωρίς περιστροφές και τις δυό φορές ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τέλος, θέλησε να μάθει την μόρφωση της οικογένειας μου. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ…. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Και φυσικά δεν του άρεσε καθόλου, ότι τα τρία τέταρτα της οικογένειας ήταν απόφοιτοι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΕΚ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Μ.Δ.

“Ψηφίζουμε μνημόνια και τα σπάμε στα σκυλάδικα!” – Αυτή είναι η αριστερά (ΔΗΜΑΡ)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-iouliou-2013#.UdKRG_lM_RM#ixzz2XsLQnxCj

Exit mobile version