Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια ζωή ψεύτες και προδότες οι κομμουνιστές

kke_prod__large

Αμετανόητοι, ανάλγητοι και αιωνίως ψεύτες, σε βαθμό αλητείας και ανηθικότητας, παραμένουν τα εναπομείναντα ρετάλια του ΚΚΕ. Μέσα από τον ”(β)ριζοσπάστη” πληροφορούμαστε ότι η ΚΝΕ κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου μπροσούρα με τίτλο «Αλήθειες και ψέμματα για τον Σοσιαλισμό». Η μπροσούρα αυτή, με αύξοντα αριθμό 3, ασχολείται με ιστορικά θέματα, τα οποία παρουσιάζονται χοντροκομμένα και μονόπλευρα με εμετικό τρόπο, από την κομμουνιστική σκοπιά. Να πως παρουσιάζεται από την κομματική τους φυλλάδα το περιεχόμενο της μπροσούρας: «Τα ιστορικά θέματα που έχουμε επιλέξει και αναπτύσσουμε με χρονολογική σειρά, το καθένα σε μια ενότητα, είναι τα εξής:

1. Το Σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ, στο οποίο αναδεικνύουμε ποιος πραγματικά ενίσχυσε τον Χίτλερ και το ναζισμό – φασισμό και στον αντίποδα τις προσπάθειες της Σοβιετικής Ένωσης να αποτρέψει τον πόλεμο.
2. Η ναζιστική θηριωδία στο δάσος Κατίν. Παρουσιάζουμε την αλήθεια για τη σφαγή των Πολωνών αξιωματικών στο Κατίν που η διαστρέβλωση της ναζιστικής προπαγάνδας έφτασε μέχρι και τις κινηματογραφικές αίθουσες.
3. Η Συμφωνία της Γιάλτας. Απαντάμε στο μύθο του μοιράσματος του κόσμου ανάμεσα στις «μεγάλες δυνάμεις».
4. Η αλήθεια για το τείχος του Βερολίνου. Ποιοι και γιατί χώρισαν τη Γερμανία σε δύο κράτη; Ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που επέβαλαν την ανέγερση του τείχους του Βερολίνου;
5. Τα αντεπαναστατικά γεγονότα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Παρουσιάζουμε τα πραγματικά γεγονότα και τις αιτίες τους, στην Ουγγαρία (1956) και στην Τσεχοσλοβακία (1968), που προκάλεσαν τη διεθνιστική βοήθεια του Συμφώνου της Βαρσοβίας».

Από τους τίτλους των θεμάτων και μόνο φανταζόμαστε σε ποιο βαθμό παραπληροφόρησης και ασέβειας απέναντι στην Αλήθεια έχουν φτάσει οι κατ’ επάγγελμα συκοφάντες και αρνητές της. Τα λεγόμενά τους, πέραν της πλήρους παραχάραξης της Ιστορικής Αλήθειας, θα αποτελούν και έναν ύμνο στην αθλιότητα, την παλιανθρωπιά και την απύθμενη βλακεία δίνοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στο παλιό ρητό που κοσμούσε τους αθηναϊκούς τοίχους: «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο.».

Μπορούμε να φανταστούμε το περιεχόμενο της επόμενης μπροσούρας της ΚΝΕ γύρω από Ιστορικά θέματα, όπου η ευθύνη θα βαραίνει φυσικά όλους τους άλλους εκτός από τους μπολσεβίκους: α) Λοιμός στην Ουκρανία με 6.000.000 νεκρούς β) Βίαιη κολεκτιβοποίηση γ) Δίκες της Μόσχας δ) Εξέγερση στην Ανατολική Γερμανία το 1953 και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει. Υπό άλλες συνθήκες η γραφικότητα και η θρασυδειλία αυτών των απολογητών και υπερασπιστών κάποιων άνανδρων και ψυχοπαθών δολοφόνων του παρελθόντος ίσως και να προκαλούσε απλώς τον γέλωτα ή την αδιαφορία. Τώρα, όμως, τα μόνα συναισθήματα που μπορούν να γεννηθούν είναι αηδία, οργή και απέχθεια γι’ αυτά τα «βλήματα» που αφού ασέλγησαν στην Ιστορία και δολοφόνησαν εκατομμύρια ανθρώπους, με βάση ταξικά κριτήρια, τώρα επιχειρούν να δολοφονήσουν και την μνήμη τους. Μια ζωή προδότες, μια ζωή ψεύτες, μια ζωή δολοφόνοι, μια ζωή κομμουνιστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-zwh-pseutes-kai-prodotes-oi-kommounistes#.UdKYxPlM_RM#ixzz2XsTtx3Uh

Exit mobile version