Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανικά ήθη, αύριο και στην Ελλάδα: σκότωσαν ανήλικες που χόρεψαν στη βροχή!

A girl cries over her dead mother at the scene of a bomb blast outside Jinnah hospital in Karachi

Σκηνή από το κοντινό μέλλον της γοργά επιβαλλόμενης από το Καθεστώς πολυφυλετικότητας στην Ελλάδα, αποτελεί η είδηση της δολοφονίας δύο ανήλικων κοριτσιών και της μητέρας τους, από ομάδα φανατικών ισλαμιστών.

Το έγκλημα των τριών γυναικών ήταν το γεγονός πως χόρεψαν υπό βροχή με τις παραδοσιακές τους φορεσιές έξω από το σπίτι τους και βιντεοσκόπησαν το συμβάν μέσω κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με τα «ανθρωπιστικότατα» ήθη και έθιμα της πακιστανικής κοινωνίας, ο χορός των γυναικών αμαύρωσε το όνομα της οικογένειας, με συνέπεια να ακολουθήσει η παραδειγματική τους τιμωρία, η οποία δεν ήταν άλλη από τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ένοπλων ανδρών εισέβαλε στο σπίτι τους και τις δολοφόνησε, κατά τα πατροπαράδοτα πακιστανικά έθιμα. Η πακιστανική αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ εικάζει πως ο αδερφός των κοριτσιών ήταν εκείνος ο οποίος έδωσε την εντολή της δολοφονίας τους από τους ενόπλους, ούτως ώστε να ξεπλυθεί η ντροπή της οικογένειας! Το τραγικό περιστατικό δεν είναι πρωτόγνωρο για την πακιστανική κοινή γνώμη. Μόλις την περσινή χρονιά, οι αρχηγοί των φυλών, είχαν καταδικάσει σε θάνατο τέσσερις γυναίκες, επειδή είχαν διαπράξει το τρομερό έγκλημα να χορέψουν σε εκδήλωση.

Αυτός είναι ο «πολυπολιτισμός» για τον οποίο κόπτονται, ο πολυφυλετισμός τον οποίο προωθούν και επιβάλλουν οι ινστρούχτορες του Καθεστώτος που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Βλέπετε στην Ελλάδα, επιτρέπονται τα πάντα και υπάρχει ανοχή σε όλα, εκτός από τον Εθνικισμό και τη Χρυσή Αυγή. Η συγκεκριμένη είδηση, έρχεται να αποδείξει το λόγο για τον οποίο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιμένει να απαιτεί την εκδίωξη όλων των λαθρομεταναστών από την ελληνική επικράτεια.

Παρόμοιες σκηνές, καθίσταται βέβαιο πως θα ζήσουμε στην Πατρίδα μας στο πολύ κοντινό μέλλον, εξαιτίας των αντεθνικών πολιτικών της κυβέρνησης και των κομμάτων της δήθεν «ανθρωπιστικής» Αριστεράς, εκτός εάν λάβουμε άμεσα μέτρα. Και τα μέτρα αυτά, ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός που έχει τη δύναμη και τη θέληση να τα επιβάλλει προς όφελος του Λαού και του Έθνους μας, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pakistanika-hthh-aurio-kai-sthn-ellada-skotwsan-anhlikes-pou.-chorepsan-sth#.UdKZ_flM_RM#ixzz2XsUsbe7C

Exit mobile version