Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στον κομμουνιστή παρατρεχάμενο του Σαμαρά, Λαζαρίδη

lazaridis-feraios__article

Πρωί – πρωί επέλεξε να εκτοξεύσει την λάσπη με τον ανεμιστήρα ο βο(υ)λευτής Επικρατείας της Ν.Δ. και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην τόσο φιλόξενη (για την λασπολόγηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) εκπομπή των Οικονομέα – Καμπουράκη στο Mega. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πολύδωρα ο Λαζαρίδης είπε ότι «Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Όπως βλέπετε δεν λέω Χρυσή Αυγή, λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία και δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει. Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Όχι με το όνομα το οποίο επικαλούνται».

Ενώ σ’ άλλο σημείο σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Πολύδωρας για 1.000.000 ψήφους, τις οποίες θα λάβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επόμενες εκλογές, ο Λαζαρίδης σε ρόλο… Προκρούστη κατέβασε τον αριθμό σε 650.000, λέγοντας ψευδώς ότι η καλύτερη δημοσκόπηση με αναγωγές μας ανεβάζει στον αριθμό τον οποίο αυτός υποστηρίζει. Το ότι το μικρότερο ποσοστό που έχει λάβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δημοσκόπηση είναι 9,1%, και αυτό χωρίς αναγωγή, δεν έχει καμία σημασία για τον Λαζαρίδη. Το 1.000.000 δεν είναι απλώς η άποψη του Πολύδωρα, είναι η πραγματικότητα. Ορισμένοι, μάλιστα, θεωρούν ότι το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί κατά πολύ. Ας μην ασχοληθούμε, όμως, άλλο με τα δημοσκοπικά ευρήματα.

Στις εκλογές, τις οποίες το κόμμα του Λαζαρίδη έτρεμε και όχι Εμείς, θα δούμε τι πρόκειται να λάβει ο καθείς και τότε τα ξαναλέμε. Το ουσιαστικό θέμα είναι η θρασύτητα που εκπέμπεται μέσα από τις δηλώσεις και τα ψέματα του Λαζαρίδη. Ο πρώην αριστερός και νυν φιλελεύθερος κεντροδεξιός Λαζαρίδης, ένα άτομο με μη συγκροτημένη ιδεολογία, απ’ ότι δείχνει η μέχρι τώρα πορεία του, μιλά απαξιωτικά για ‘‘νεοναζί’’. Το τι είμαστε, Χρύσανθε Λαζαρίδη, το ξέρουμε πολύ καλά Εμείς και δεν θα το κρίνουν πρώην (;) ‘‘ρηγάδες’’. Σίγουρα, πάντως δεν είμαστε δούλοι του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων, δεν συγκυβερνούμε με τους κλέφτες και τους ψεύτες του ΠΑΣΟΚ, ούτε έχουμε ως πρότυπο έναν ψευτοεθνάρχη που έλεγε ότι «η Κύπρος κείται μακράν», όπως, επίσης, ποτέ δεν κάναμε προπαγάνδα υπέρ του χρηματιστηρίου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίοι με τις προτροπές τους χαντάκωσαν τον κόσμο…

Γι’ αυτό και η οποιαδήποτε συζήτηση και συνεργασία με τους υπηρέτες της Τρόικα και τους υποτακτικούς του ΠΑΣΟΚ ανήκει κυριολεκτικά στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Η ΝΔ, ως βασικός πυλώνας του καθεστώτος της μεταπολίτευσης, είναι εναντίον μας. Σε μας όμως έρχονται οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι της, που δεν ξεγελιούνται πια από τεχνητά διλλήματα. Το ίδιο θα πράξουμε και με τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων, καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον διαταξικό και υπερκομματικό πολιτικό φορέα που μπορεί και θα ενώσει όλους τους Έλληνες Πατριώτες σ’ ένα Κοινό Μέτωπο Εθνικής Αξιοπρέπειας και Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kommounisths-lazaridhs-ejapoluei-lasph-kata-ths-chrushs-aughs#.UdK4ZflM_RM#ixzz2Xt1eXB4r

Exit mobile version