Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν το Καθεστώς των υποτακτικών επαιτεί για τη δόση του

samras-troikaxl__article

Την ίδια χιλιοπαιγμένη ιστορία ξαναζεί ο Ελληνικός Λαός, αναφορικά με την δόση από ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα. Από το πανηγύρι της τρομοκράτησης των Ελλήνων θα ήταν βεβαίως αδύνατο να απουσιάζουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία και διαμορφώνουν το «ρευστό» και ανασφαλές κλίμα για την λήψη από την Ελλάδα της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ.

Αν και ο πρωθυπουργός της υποταγής και του ξεπουλήματος, Α. Σαμαράς είχε με κομπασμό δηλώσει πως τα μέτρα τελείωσαν και πλέον ανοίγει ο δρόμος της ανάκαμψης και της ανάπτυξης, η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται, μιας και είχε σαφέστατα προειδοποιήσει τον Ελληνικό Λαό, πως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η θλιβερή κυβέρνηση των υποτακτικών των διεθνών κερδοσκόπων ψεύδονται. Οι πανηγυρικές εξαγγελίες Σαμαρά, οι ενθαρρυντικές δηλώσεις υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης, τα θετικά δημοσιεύματα σε εγχώριο και διεθνή Τύπο, δεν ήταν παρά μια μεγαλειώδης εκστρατεία αποπροσανατολισμού και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Επί της ουσίας, η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά αντιθέτως επιδεινώνεται και μάλιστα με δραματικούς ρυθμούς, γεγονός το οποίο γίνεται εύκολα διακριτό από τον καθένα σε κάθε πτυχή της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, δίχως να απαιτείται η «ενημέρωση» από πληρωμένους κονδυλοφόρους του Καθεστώτος της σαπίλας.

Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και ο συνεχής βομβαρδισμός της ελληνικής κοινής γνώμης τις τελευταίες μέρες, περί της αναγκαιότητας να παρουσιάσει η Ελλάδα σαφή δείγματα προόδου, ώστε να ικανοποιήσει τους διεθνείς τοκογλύφους και να πάρει την δόση των 8,1 δισ. Δυσαρέσκεια αφήνουν να διαρρέει πως επικρατεί τόσο στην Ε.Ε. όσο και στο ΔΝΤ, δυσαρέσκεια η οποία καθιστά επιτακτική την εντατικοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Τι ζητούν οι ξένοι; Κυρίως μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο, μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην είσπραξη των φόρων από τις εφορίες και τα τελωνεία, θεαματικές αλλαγές στο χώρο της υγείας. Με απλά λόγια, ζητούν νέους φόρους για να καλύψουν τις λάθος εκτιμήσεις, δίχως καν να ενδιαφέρονται για το αν ο Λαός μας δύναται να ανταπεξέλθει στις αδιανόητα βαριές και καθ’ όλα άδικες φορολογικές υποχρεώσεις, ζητούν απολύσεις και περισσότερη ανεργία, ζητούν ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής. Φυσικά, η κυβέρνηση των ανδρείκελων δεν έχει το ανάστημα να διαπραγματευτεί με τους εκβιαστές του διεθνούς κεφαλαίου, όπως σκοπίμως και ύπουλα αφήνεται από τα καθεστωτικά μέσα εξαπάτησης να υπονοηθεί. Ο ρόλος της κυβέρνησης περιορίζεται στο να εκτελεί πιστά και υπάκουα τις διαταγές εκείνων που πλουτίζουν από το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Όσο κι αν προσπαθούν οι αυλοκόλακες των Σαμαρά και Βενιζέλου να πείσουν, περί σκληρών διαπραγματεύσεων και αγωνιωδών επαφών, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και στυγνή. Πραγματικότητα την οποία ο Λαός μας βιώνει επί τρία συναπτά έτη, προχωρώντας σε τρομερές θυσίες δίχως κανένα αντίκρισμα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, θυσίες προς ένα και μοναδικό στόχο: την ικανοποίηση της τοκογλυφικής δίψας των δολοφόνων των Λαών και Εθνών.

Το σημερινό σενάριο των «διαπραγματεύσεων», το ζήσαμε κατά το παρελθόν, το ζούμε και θα το ζήσουμε και στο μέλλον, για όσο διάστημα ακόμη παραμένουν στην εξουσία οι δυνάμεις του ραγιαδισμού και της υποταγής. Οι «διαπραγματεύσεις» θα οδηγήσουν σε περισσότερες απολύσεις, σε ανεργία ακόμη περισσότερους συμπατριώτες μας, σε ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, του ιδρώτα του Λαού μας και των θυσιών των προγόνων μας. Όλα αυτά βέβαια, γίνονται «για το καλό μας», καθώς επαναλαμβάνει αυτάρεσκα, με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο φον Αντωνάκης. Και οι ευρωπαίοι και υπερατλαντικοί «εταίροι», θα δώσουν τελικά την πολυπόθητη για το Καθεστώς των φαύλων δόση, μόνο που ο Λαός μας θα έχει κληθεί να καταβάλει ακόμη μεγαλύτερες θυσίες, βυθιζόμενος πλέον για τα καλά στην άβυσσο της οικονομικής εξαθλίωσης.

Κι ενώ το Καθεστώς των διεφθαρμένων επαιτεί για τη δόση του, τη δόση με την οποία θα αποπληρώσει τους τόκους παλαιότερων δανείων από τους ίδιους διεθνείς απατεώνες, η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να διακηρύσσει τη μοναδική λύση για την σωτηρία του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος: Καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παράνομου χρέους! Ή με απλά λόγια, δεν γυρεύουμε την ελεημοσύνη των διεθνών απατεώνων, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επανάκτηση της Αξιοπρέπειας του Λαού μας και τον Σεβασμό στον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-to-kathestws-twn-upotaktikwn-epaitei-gia-th-dosh-tou#.UdLDwvlM_RM#ixzz2XtDpmvRp

Exit mobile version