Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάθεση στεφάνου για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας

καβάλα2

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας από τους Βουλγάρους και του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αποστόλου Παύλου, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από την Τ.Ο. Καβάλας στο Ηρώο της πόλης. Αίσθηση έκανε στον κόσμο ότι κατά την διάρκεια του τελετουργικού, τη στιγμή που έπαιζε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία φιλοξενείται εδώ και μέρες στην πόλη μας, οι Συναγωνιστές απήγγειλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Την κατάθεση στεφάνου για λογαριασμό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, έκανε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πλήθος Συναγωνιστών από όλο τον Νομό, καθώς και πλήθος κόσμου που με την παρουσία του στήριξε την κίνησή μας αυτή.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στην παραλιακή της πόλης, όπου μοιράστηκαν φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματός μας και πλήθος εφημερίδων.

Εμείς ως Χρυσή Αυγή πράττουμε το Καθήκον μας δίνοντας το «παρών» σε κάθε εκδήλωση και χωρίς να ξεχνάμε ούτε την Ιστορία μας, ούτε τους Προγόνους μας.

ΚΑΒΑΛΑ: Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-athhnwn-kabalas#.UdMJW_lM_RM#ixzz2XuSi3wo1

Exit mobile version