Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι 100 και 1 λύσεις του Ανα(ν)στασιάδη: Πρωτιά της Κύπρου στην ανεργία

ananstiadisL

Η προεκλογικές φανφάρες από τους “σοφούς” πολιτικάντηδες μας, και κυρίως από την ηγεσία του ΔΗΣΥ και τον νυν πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Ανα(ν)στασιάδη για άμεση ανάκαμψη της οικονομίας, αποδεικνύονται για άλλη μια φορά λόγια ψεύτικα.

Η ανεργία στην Κύπρο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, αφού η κατρακύλα της οικονομίας δεν έχει όριο. Τι και αν κάποιοι παρουσίαζαν το μνημόνιο σαν σωσίβιο σωτηρίας για τον λαό και την πατρίδα μας. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Εurostat η ανεργία στο νησί μας για τον μήνα Μάιο φτάνει το 16,3%. Ενώ για τους νέους κάτω των 25 ετών αγγίζει το εξωφρενικό ποσοστό του 34,8%.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Κύπρος κατέχει την πρωτιά στην ανεργία σε ολόκληρη την Ε.Ε., ενώ μετά την Κύπρο ακολουθεί η Ελλάδα με ποσοστό στο 26,8 %. Δυστυχώς, όταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έκρουε το κώδωνα του κινδύνου για τα επικίνδυνα μονοπάτια που θα μας οδηγούσαν οι αδέξιοι ηγετίσκοι που παρελάμβαναν στα κανάλια, ο κόσμος επιζητούσε μέσα από τα ωραία λόγια, τα μεγάλα, ένα ηγέτη με δήθεν γνώση και προφίλ. Άφηνε οικιοθελώς τους γνωστούς ηθοποιούς της υποκριτικής να τους πουλάνε ψέματα και οι λαός να αγοράζει.

Άμοιρα ευθυνών δεν είναι ούτε τα εντεταλμένα ΜΜΕ, τα οποία απέκρυπταν διεξοδικά τις θέσεις του κινήματος μας, ενώ παρουσίαζαν με κάθε λαμπρότητα τις θέσεις όλων των υπολοίπων. Δεν επιζητούμε αναγνώριση, ούτε χαιρόμαστε με την άθλια κατάσταση που μας έριξαν οι αδέξιες πολιτικές των αξιωματούχων μας.

Ζητούμε όμως από τον κόσμο να σπάσει τα κομματικά καλούπια, να πάψει να είναι υπηρέτης των κομματικών συμφερόντων με αντάλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί. Τα κόμματα και οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες του λαού και της πατρίδας. Είναι καιρός ο λαός μας να αντιδράσει και να σκεφτεί Εθνικά και Κοινωνικά για ένα καλύτερο αύριο. Είναι καιρός ο λαός να αγκαλιάσει ακόμα πιο μαζικά τις προσπάθειες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για ένα Εθνικό Κράτος, το οποίο αποτελεί την μόνη λύση στο αδιέξοδο, μακριά από τα δίκτυα των διεθνών τοκογλύφων, αλλά και όλων όσων εναγκαλίζονται αυτούς.

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-100-kai-1-luseis-tou-ananstasiadh-prwtia-ths-kuprou-sthn-anergia#.UdNPPPlM_RM#ixzz2XvdZE1Jv

Exit mobile version