Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρύ οπλισμό και 8 χειροβομβίδες έφεραν οι νεκροί αλβανοί – Εφοδιάζονται από κρύπτες του UCK;

uck6__article

Η Χρυσή Αυγή συγχαίρει τους Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας που συμμετείχαν στη χθεσινή επιχείρηση και αντιμετώπισαν με υψηλό φρόνημα και επαγγελματισμό τους πάνοπλους αλλοδαπούς εγκληματίες.

Εκείνο το οποίο ένα ολόκληρο Έθνος ανέμενε ως απάντηση στις θρασύδειλες δολοφονίες Ελλήνων από τις παραστρατιωτικές ομάδες αλβανών κατσαπλιάδων εντός της ελληνικής επικράτειας, συνέβη χθες. Άνδρες της ΕΚΑΜ και πιθανότατα Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος, εντόπισαν και ενεπλάκησαν σε μάχη με τους αλβανούς παραστρατιωτικούς, χθες βράδυ στη Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας. Οι δολοφόνοι της 25χρονης κοπέλας στα Ίσθμια Κορινθίας και του 37χρονου αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας, εντοπίστηκαν από τα ένοπλα αποσπάσματα των σωμάτων ασφαλείας, προ της συμπλοκής, κρίθηκε όμως σκόπιμη η διεξαγωγή της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε και οι ελληνικές δυνάμεις θα είχαν το πλεονέκτημα της χρήσης συστημάτων θερμικής όρασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δύο πλευρών. Από τη μάχη που ακολούθησε, έπεσαν νεκροί δύο εκ των αλβανών συμμοριτών, ο 25χρονος Λίκα Έντισον και ένας ακόμη 41 ετών, ο οποίος είναι συγγενής του πρώτου και είχε παραβιάσει άδεια από τις φυλακές Τρικάλων το 2006. Πρόκειται δηλαδή για άτομο το οποίο δεν υπολογίζεται στους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, κατά την απόδραση του Κόλα και των λοιπών αλβανών εγκληματιών τον περασμένο Μάρτιο.

Τα μέχρι τούδε στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι αλβανοί συμμορίτες είχαν τόσο στρατιωτική εκπαίδευση αλλά και βαρύτατο οπλισμό. Σε έναν μάλιστα από τους νεκρούς, βρέθηκαν 8 χειροβομβίδες, το οποίο σε συνδυασμό με την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα καλάσνικοφ και το πιστόλι των κατσαπλιάδων, οδηγεί στο συμπέρασμα πως διαθέτουν κρύπτες με οπλισμό και πυρομαχικά. Τρεις ακόμη αλβανοί κατόρθωσαν να διαφύγουν και καταδιώκονται από τις δυνάμεις της αστυνομίας και του Στρατού. Συγκεχυμένες ακόμη πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό τραυματισμό ενός ακόμη αλβανού, ενώ στους 3 που διέφυγαν βρίσκεται και ο Μάριο Κόλα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/baru-oplismo-kai-8-cheirobombides-eferan-oi-nekroi-albanoi-efodiazontai-apo#.UdQbvvlM_RM#ixzz2XzBE1GAh

Exit mobile version