Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Ξάνθης: Ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Δήμου Τοπείρου

132

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε μια ακόμη ενημερωτική εξόρμηση την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2013 το απόγευμα, που πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Ξάνθης σε 10 χωριά του Δήμου Τοπείρου, με επικεφαλής τον Γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο και τον υπεύθυνο ασφαλείας συναγωνιστή Τρυφίδη Λευτέρη, μοιράζοντας πολλά φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπο υλικό με τις Θέσεις του Κινήματος. Στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων που διεξάγει η Τ.Ο. Ξάνθης, άλλη μια απολύτως επιτυχημένη δράση έλαβε χώρα.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, συναγωνιστές και συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του πρώτου χωριού, βάση του προγράμματος της ενημέρωσης, εξοπλισμένοι με εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας, με έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και με αγωνιστική διάθεση και ιδιαίτερο σθένος, μετέβησαν στην ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου όπου για τρεις και πλέον ώρες κάλυψαν την προγραμματισμένη διαδρομή της προαναφερθείσας περιοχής, περνώντας από τις καφετέριες και τα καφενεία εκάστου χωριού, έως κι επισκέψεις σε Κ.Α.Π.Η., παντοπωλεία και παντός είδους καταστήματα.

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και οι επευφημίες των κατοίκων, έδωσαν την δύναμη στο κλιμάκιο των συναγωνιστών να εντατικοποιήσουν τις δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, προγραμματίζοντας και άλλες παρόμοιες δράσεις για το κοντινό μέλλον, και στους υπόλοιπους Δήμους του νομού Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnhs-janthhs-salaminas#.UdQcLPlM_RM#ixzz2XzDu6b5q

Exit mobile version