Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν στο ΠΑΣΟΚ το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών

pasok-xreos__article

Το πόρισμα έξι ελεγκτικών εταιρειών  παραδόθηκε  στον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ν. Σαλαγιάννη και θα ανοίξει στην πρώτη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου.

Η μέθοδος του σφραγισμένου φακέλλου δεν αντιγράφτηκε από την διαδικασία απονομής των βραβείων Όσκαρ, αλλά λόγω των τελευταίων διαρροών σχετικά με την εγκατάλειψη των γραφείων επί της οδού Ιπποκράτους λόγω χρεώνΚάτι που ζημίωσε πολιτικά το ήδη χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ εφόσον βγήκε στην επιφάνεια για άλλη μια φορά το αληθινό του πρόσωπο. Τα στελέχη τρέμοντας για το πόρισμα όχι μίας αλλά έξι εταιρειών οικονομικών ελεγκτών μιλούν για σοβαρές ευθύνες του Σαλαγιάννη ή των εταιρειών σε τυχόν επανάληψη των διαρροών.

Ξεχνούν οι πράσινοι καρεκλοκένταυροι ότι ο Βενιζέλος είχε δηλώσει πως την περίοδο 2003-2011 το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ήτοι 80 εκατομμύρια αν κάνουμε τις μαθηματικές πράξεις φωτογραφίζοντας ως κύριο υπεύθυνο τον Γιωργάκη. Ο Γιωργάκης είχε απειλήσει τότε με μηνύσεις και προσφυγή στην δικαιοσύνη.Σε αυτό που συμφωνούν λοιπόν ο Γιωργάκης και ο Βαγγελάκης είναι ότι λεφτά υπήρχαν μέχρι το 2011 (80 εκατομμύρια ήταν αυτά, πέρα από τις μίζες, τις “χορηγίες” και τα λοιπά ταχυδακτυλουργικά κόλπα), το ΠΑΣΟΚ τα έφαγε και απλά διαφωνούν στο “ποιός”.

Η Χρυσή Αυγή θα επιμείνει μέχρι τέλους για την κατάργηση των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα, τα οποία δεν πρέπει να έχουν καμία ευνοϊκή μεταχείριση από τις ελεγκτικές αρχές της πολιτείας, ώστε να μην υπάρχει καμία ανοχή σε φαινόμενα κομματικής φοροδιαφυγής, ξεπλύματος μαύρου χρήματος και παράτυπων δανειοδοτήσεων των κομμάτων από τις τράπεζες. Όποιο κόμμα χρεοκοπεί, αυτό αυτόματα θα σημαίνει και την παύση της λειτουργίας του, εφόσον δεν θα είναι πλέον ανεξάρτητο και ανεπηρέαστο από οικονομικά και όχι μόνο συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tremoun-sto-pasok-to-porisma-twn-oikonomikwn-elegktwn#.UdRH6vlM_RM#ixzz2XzygXkNm

Exit mobile version