Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Βορείων Προαστίων, Πέλλας-Ημαθίας

perifora3athina

Η Χρυσή Αυγή παρευρέθη στην περιφορά της εικόνας του Απόστολου Παύλου

Πλήθος πιστών παρακολούθησε στην περιοχή του Αγ. Παύλου, την περιφορά της ιερής εικόνας του Απόστολου του Χριστιανισμού και των Εθνών, Απόστολου Παύλου. Το παρόν έδωσε και η Τ.Ο. Αθηνών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β΄ Αθηνών Γιώργο Γερμενή και τον Γραμματέα της Τ.Ο. και Δημοτικό Σύμβουλο, Γιάννη Βουλδή.

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

 

Τη γεμάτη δυναμισμό ομιλία του Συναγωνιστή Σωτήρη Σχοινά με θέμα: «Η Νόσος του Υλισμού», είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Σάββατο, στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών.

Ο Συναγωνιστής κατάφερε να διεισδύσει με απόλυτη επιτυχία στην ουσία ενός εφιάλτη. Μιας «νόσου» που μαστίζει όλες τις σύγχρονες κοινωνίες, και δεν είναι άλλη από τη μανία απόκτησης μιας επίπλαστης ευδαιμονίας, η οποία θυσιάζει, χωρίς δισταγμό, τον ανθρώπινο παράγοντα στον βωμό του χρήματος. Οι ηθικές και πνευματικές αξίες, οι παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμα και η Ιστορία μας, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.Στη σύγχρονη κοινωνία, τα πάντα αγοράζονται και εξαγοράζονται. Ο υπαρκτός σοσιαλισμός αντικαταστάθηκε από τον καπιταλισμό. Η εφιαλτική κρίση που ακολούθησε το ξεπούλημα της Ελλάδος από επίορκους «προδότες», είχε μόνο ένα καλό. Το οικοδόμημα του ψευτοευδαιμονισμού, κατέρρευσε. Υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στις πραγματικές αξίες που κόντευαν πια να ξεχαστούν και αυτή λέγεται Εθνικισμός. Πρέπει να επιστρέψουμε πάλι στον κόσμο των ξεχασμένων αξιών. Αν δεν θεραπευτούμε θα εκφυλιστούμε. Όλη η γη θα γίνει ένας «ανθρώπινος» πολτός, με λαούς άβουλους, υποταγμένους, που θα υπακούν σε μια εξουσία που θα έχει για θεό της τον μαμωνά. Αυτή είναι η Νέα Τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλουν και δείχνει αδιέξοδη. Όμως. οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται. Με τη δύναμη της θέλησης, τα τείχη που έχτισαν γύρω μας οι παγκόσμιοι δυνάστες, θα πέσουν.

 

Οι Εθνικιστές είναι άνθρωποι της δράσης. Κάθε μέρα που περνάει χωρίς κάτι δημιουργικό, χωρίς Αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, είναι μια ημέρα χαμένη. Τώρα όλοι οι προσκυνημένοι, τρέμουν μπροστά στην προοπτική της «Κάθαρσης» που έρχεται, για τα αμέτρητα εγκλήματά τους κατά της Πατρίδας. Πριν από τέσσερις δεκαετίες ήρθανε φέρνοντας μαζί τους το χρυσό είδωλο και το προσκυνάνε. Εμείς ερχόμαστε, για να το καταστρέψουμε ολοσχερώς. Προχωράμε μόνο μπροστά, χωρίς να κοιτάμε πίσω. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

 

ΑΘΗΝΑ: Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030 Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

 

Ομιλία στα γραφεία στην Τ.Ο. Βορείων Πραστείων

 

Στις 28/06/2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Δημήτρη Τ. προς τιμήν ενός ξεχασμένου Έλληνα ήρωα, του Γεωργίου Καστριώτη. Τη μνήμη και την καταγωγή του ήρωα, βεβηλώνουν οι Αλβανοί οι οποίοι καπηλεύονται την Ιστορία όπως το συνηθίζουν πολλοί γειτονικοί λαοί, προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες και την καταγωγή του, ξεχνώντας ότι ακόμα και οι ίδιοι Τούρκοι που προσπάθησαν να τον εντάξουν στον στρατό των γενιτσάρων, τον ονόμαζαν Ισκαντάρ Μπέη, δηλαδή Αλέξανδρο Άρχοντα… Το προσωνύμιο αυτό, δείγμα παραδοχής της ελληνικότητας του Καστριώτη ακόμα κι από αυτούς που τον εκπαίδευσαν, στα στόματα των Αλβανών μετατράπηκε σε Σκεντέρ Μπέης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-pellas-hmathias#.UdRSIvlM_RM#ixzz2Y08ZW5pU

Ο Συναγωνιστής με ακλόνητα ιστορικά επιχειρήματα, αναφέρθηκε στη ζωή του ήρωα. Ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία του, την εκπαίδευσή του, τις μάχες του εναντίον των εχθρών του Ελληνισμού που ήταν όλες νικηφόρες και θριαμβευτικές. Παράλληλα όμως, καυτηρίασε και το λάθος του Καστριώτη να μην δεχθεί να βοηθήσει τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στις δύσκολες στιγμές της πολιορκίας της Πόλης από τον μογγολικό στρατό  του Μωάμεθ του Β, το 1453.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Χρυσή Αυγή παντού! «Ενημερωτική Δράση της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας στην Εθνική οδό Γιαννιτσών-Εδέσσης»

Το Σάββατο 29/06/2013, Κλιμάκιο Συναγωνιστών από Πέλλα και Ημαθία, βρέθηκε νωρίς το πρωί στη διασταύρωση του Μελησσίου, όπου και πραγματοποίησε διανομή ενημερωτικού υλικού σχετικά με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι οδηγοί και οι επιβάτες των διερχόμενων αυτοκινήτων αποδέχθηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές, καθώς κατά τη διέλευσή τους από την Εθνική οδό, τα περισσότερα οχήματα πατώντας κόρνες επευφημούσαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έδειχναν τη δυσαρέσκεια τους για την συγκυβέρνηση του μνημονίου.

Ας σημειωθεί ότι η δυσαρέσκεια ήταν πιο έντονη στους επαγγελματίες οδηγούς, που με τα νέα μέτρα βλέπουν να καταστρέφονται οι μόχθοι μιας ζωής. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κρύας Βρύσης η καθιερωμένη ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ – ΗΜΑΘΙΑΣ
Κρύα Βρύση, Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-pellas-hmathias#.UdRSIvlM_RM#ixzz2Y07k7OJ9

Exit mobile version