Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υποτακτικοί των τοκογλύφων προσκύνησαν τον αμερικανό πρέσβη

usa-1__article

Με αφορμή την γιορτή της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η οποία εορτάζεται στις 4 Ιουλίου, η αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας οργάνωσε εκδήλωση, στην οποία έσπευσε να παραστεί η μεταπολιτευτική ελίτ του τόπου, προσκυνώντας τον υπερατλαντικό «σύμμαχο». Ο αμερικανός πρέσβης και η σύζυγός του, υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό της χώρας Α. Σαμαρά, τον συνέταιρο στην κυβέρνηση των υποτακτικών του μνημονίου Ε. Βενιζέλο, τον πρόεδρο της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη, την υπουργό Ο. Κεφαλογιάννη, τη στρατιωτική ηγεσία και πολλούς άλλους ακόμη.

Κι ενώ ο Ελληνικός Λαός αγωνιά όχι μόνο για το μέλλον αλλά και για το δραματικό παρών, κληθείς να πληρώσει νέους βαρύτατους φόρους ώστε να αποπληρωθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι ηγεσίες των ξενόδουλων κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς συνωστίζονται γύρω από τον αμερικανό πρέσβη, ανταγωνιζόμενες για το ποια είναι η πλέον αμερικανόδουλη.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση οργανώθηκε σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία αποκαλύφθηκε μέσω διαρροής επίσημων αμερικανικών εγγράφων ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν ευρωπαϊκές πρεσβείες στην Ουάσιγκτον και στην έδρα του ΟΗΕ, μεταξύ αυτών και την ελληνική. Εν τούτοις, θα ήταν ιδιαιτέρως αστείο να φανταστεί κανείς πως κάποιος εκ των Ελλήνων παρισταμένων θα έθετε το συγκεκριμένο ζήτημα στον αμερικανό διπλωμάτη.

Αντιθέτως, καθίσταται περισσότερο πιθανό, τα ανδρείκελα της μεταπολιτευτικής πολιτικής ζωής να παρείχαν τις διαβεβαιώσεις τους στον κύριο Σμιθ, πως θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής, με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, συμφώνως προς τις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-upotaktikoi-ths-troikas-proskunhsan-ton-amerikano-presbh#.UdRq9flM_RM#ixzz2Y0aHfVNS

Exit mobile version