Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Ακετο… κάτι τέτοιο

 

Εδώ και μερικές μέρες τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν ολημερίς για την επιτυχία του «‘Ελληνα»  Αντεκοπούντο. Σίγουρα είναι μια επιτυχία για τον νεαρό που με την αξία του θα πάει να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά ο νεαρός πολύ απλά δεν είναι Έλληνας! Είναι Νιγηριανός που απλά έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα και να μάθει ελληνικά. Ακόμα και ο πρωθυπουργός τον κάλεσε για να τον συγχαρεί γιατί έκανε περήφανη την Ελλάδα(;). Τόσα χρόνια που άλλοι Έλληνες μπασκετμπολίστες πήγαιναν στο ΝΒΑ, γιατί ο πρωθυπουργός δεν τους καλούσε να τους συγχαρεί; Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν μας λένε όμως και την διαδικασία με την οποία έγινε «Έλληνας» ο νεαρός στην Ελλάδα. Σαν και αυτόν υπάρχουν χιλιάδες όμως τον συγκεκριμένο τον έκαναν «Έλληνα» γιατί πολύ απλά ξέρει να παίζει μπάσκετ. Οι τύποι δίνουν την Ελληνική υπηκοότητα σε όποιον θα τους αποφέρει κέρδος, άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα και τα πάντα εμπορευματοποιούνται. Ευτυχώς που υπάρχει η Χρυσή Αυγή και λέει στην αλήθεια και θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον Μιχαλολιάκο που τους ξεμπρόστιασε όλους αυτούς τους ελλαδέμπορους ακόμη μια φορά μπροστά στα μούτρα τους! Η Ελλάδα δεν είναι εμπόρευμα κ. Σαμαρά!

 

Τ.Γ.

 

Η υποκρισία για τον Αντετοκούνμπο (ή μήπως Αντετοκούμπο;)

 

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τη σφαγή των χριστιανών στη Συρία από ανθρωποειδή τέρατα, ισλαμιστές βάρβαρους. Η ελληνική εκκλησία σιωπά! Το ελληνικό κράτος αδιαφορεί για την πιθανή εκτέλεση των δύο Μητροπολιτών και όλα συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι είναι συνένοχοι στο έγκλημα αφού δια των εκπροσώπων τους έχουν ταχθεί (υπέρ της απελευθέρωσης της Συρίας από τον Άσαντ! Ας τους κρίνει ο Θεός! Όμως, ως έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι -και ας μας το στέρησε το ΠΑΣΟΚ το δικαίωμα να το αναγράφουμε στις ταυτότητές μας-, θα το επαναφέρουμε όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναλάβει την διακυβέρνηση του έθνους μας. Είμαστε πολύ πικραμένοι από τις σφαγές αθώων χριστιανών και δυστυχώς η μνήμη μας γυρνάει πίσω πολλά χρόνια και θυμόμαστε τον μαρτυρικό θάνατο του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου και Μητροπολίτη Κυδωνίων που περέμειναν δίπλα στο ποίμνιο τους μέχρι το θάνατό τους κατά τις σφαγές από τους μογγόλους ισλαμιστές, με την ανοχή –και τότε- της <πολιτισμένης> δύσης! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ! ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!

 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

 

Τρέμουν στο ΠΑΣΟΚ το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών

 

Συναγωνιστές, καλημέρα. Ομολογώ ότι το κείμενο που υπογράφεται από την Αντεπίθεση είναι αντιπροσωπευτικό για κάθε έναν από εμάς! Σε μια σελίδα, ιστορική αναδρομή, αγώνες, ιδέες και διλήμματα αναλύονται με τον καλύτερο τρόπο! Το κείμενο δίνει σε όλους μας δύναμη στη ψυχή, ψυχική ανάταση και περηφάνια που είμαστε Χρυσαυγίτες!

 

ΕΥΓΕ!

 

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην προανακριτική

 

Κατοικώ στο Δήμο Αθηναίων και εργάζομαι στον πυρήνα του προβληματικού επικίνδυνου τριγώνου -σύμφωνα με την αστυνομία- στο Μεταξουργείο! Η εικόνα γλαφυρή! Σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων, η εγκληματικότητα -ιδιαίτερα από λαθροεισβολείς αφρικανούς, ασιάτες, αλβανούς και κάθε λογής ξένους, είναι στα ύψη! Μετά τις δέκα το βράδυ Έλληνες-ιδιαίτερα γυναίκες ασυνόδευτες- σπάνια κυκλοφορούν! Στο Μεταξουργείο που έχει μεταλλαχτεί υπαιτιότητα του Καμίνη αλλά και του προκατόχου του Κακλαμάνη σε πρωτεύουσα των πακιστανών και σύριων-έχουν μοιράσει τους δρόμους-η εγκληματικότητα, η κλοπή, η αγοραπωλησία και χρήση δημοσίως ναρκωτικών, η πορνεία και οι ασθένειες που μεταδίδονται από τις αφρικανές και ναρκομανείς πόρνες, θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά τη σωματική μας ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή μας! Δεν μιλάμε πλέον στην Αθήνα για ποιότητα ζωής, αλλά για επιβίωση από τα στίφη των λαθροεισβολέων που γνωστοί για τις αντιλήψεις τους για τις χριστιανές, δεν υπολογίζουν τίποτα, αν σε πετύχουν μόνη! Η λύση θα έρθει μόνο μέσα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που γνωστή για τις θέσεις της, παλεύει-εναντίον όλων-για την καταπολέμηση της διαφθοράς, της κακοδιαχείρισης και της ωφελιμιστικής πολιτικής που τα κόμματα της διαπλοκής έχουν ως όραμα!  Τα μηνύματα που έρχονται από τις γειτονιές της Αθήνας είναι συγκεκριμένα: θα ψηφίσουν Χρυσαυγίτη Δήμαρχο για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

Οι υποτακτικοί των τοκογλύφων προσκύνησαν τον αμερικανό πρέσβη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-iouliou-2013#.UdSldvlM_RM#ixzz2Y1aqjZ3v

Exit mobile version