Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρικάλων, Αρκαδίας

Νυχτερινή δράση στους δρόμους των Τρικάλων

Την Κυριακή 30/06/2013, ομάδα Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Τρικάλων διένειμε εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του Κινήματος.

Με αφετηρία τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης, οι Συναγωνιστές διένυσαν μια μεγάλη απόσταση περνώντας από γειτονιές τις πόλεις, μοιράζοντας έντυπο υλικό του Κινήματος σε διερχόμενους, αυτοκίνητα, καταλήγοντας και πάλι στα γραφεία μας. 

Η αποδοχή από τον κόσμο, για ακόμη μια φορά, ήταν θερμή και αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή έχει εδραιώσει μια στερεή και αμφίδρομη σχέση με τους συμπολίτες μας, καθώς είναι το μοναδικό Κόμμα που μπορεί να πραγματοποιεί ενημερωτικές δράσεις, εκδηλώσεις και πορείες σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, μέχρι την Τελική Νίκη!

ΤΡΙΚΑΛΑ: Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ενημερωτική δράση από την Τοπική Οργάνωση Τρίπολης

Στις 28/06/2013, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ύστερα από πρόσκληση κατοίκων της περιοχής, περιόδευσαν στα χωριά του τέως Δήμου Βαλτετσίου, όπως Ασέα, Άνω Ασέα, Λιανού, Δόριζα, Μάναρη, Αμπελάκια, Καλτεζές, Αραχαμίτες, με κατάληξη την Πόλη της Μεγαλοπόλεως. Ήρθαμε σε επαφή με τους κατοίκους και διανείμαμε κομματικό υλικό, φυλλάδια και εφημερίδες.

Εντύπωση μας έκανε η ερήμωση της ελληνικής υπαίθρου, με τους εναπομείναντες κατοίκους ελάχιστους γέροντες, οι οποίοι συχνά  πέφτουν θύματα κλοπών και ληστειών από περιφερόμενους και ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες και αθίγγανους. Τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης φωτογραφήθηκαν μπροστά στο μνημείο του Ν. Γκάτσου, στο οποίο ήταν γραμμένοι οι εξής επίκαιροι στίχοι:

«Έλα,  της θάλασσας θεριό
και του πελάγου μπόρα,
το φοβερό σκουπιδαριό,
να διώξεις απ’ τη Χώρα!».

ΤΡΙΠΟΛΗ:  Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 18:30-22:00
Τηλ. 2710 224073

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-an.-attikhs-magnhsias-argolidas-trikalwn-arkadias#.UdU1DTvwmCg#ixzz2Y46sqXG1

Exit mobile version