Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλβανός δραπέτης και ο δολοφόνος του Έλληνα βενζινοπώλη στο Δομοκό

domokos

Οι αλβανικές συμμορίες επιδίδονται ανενόχλητες σε ένα όργιο εγκληματικότητας, σκορπώντας τον τρόμο στον Ελληνικό Λαό.

Συνελήφθη μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Στιμάγκα Κορινθίας, ο 28χρονος αλβανός δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου ο οποίος δολοφόνησε τον περασμένο Δεκέμβριο 45χρονο Έλληνα στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας! Ο δράστης είχε πάρει άδεια και φυσικά δεν γύρισε ποτέ! Σε βάρος του αλβανού, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για την συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια ληστείας, η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου Έλληνα πρατηριούχου υγρών καυσίμων θυμίσουμε πως τον άτυχο άνδρα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας πελάτης που πήγε να βάλει βενζίνη. Ο 45χρονος είχε δεχθεί τουλάχιστον 3 σφαίρες και δίπλα στο άψυχο σώμα του υπήρχαν πολλοί κάλυκες. Το πρατήριο βρίσκεται ένα χιλιόμετρο έξω από το Νέο Μοναστήρι και ο άτυχος βενζινοπώλης είχε πάει να αντικαταστήσει για λίγη ώρα τον πατέρα του, που δουλεύει τις περισσότερες ώρες στο πρατήριο.

Σε παλαιά εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην οποία διέμενε ο αλβανός επικίνδυνος κακοποιός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

* Ένα (1) πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ»
* Δύο (2) γεμιστήρες πολεμικού όπλου
* Πενήντα τέσσερα (54) φυσίγγια, διαφόρων τύπων
Ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί την 9-2-2013, ύστερα από ληστεία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας
* Διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, κουκούλες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα

Ο αλβανός δολοφόνος, είχε συλληφθεί για πρώτη φορά την 17-2-2010 και ήταν κρατούμενος του καταστήματος κράτησης Κορίνθου, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και εννέα (9) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή. Ο δράστης αναζητείται από τις 14 Μαΐου 2012 όταν πήρε εξαήμερη τακτική άδεια και φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ!

Δεν υπάρχει μέρα που να μην καταγράφεται στο αστυνομικό δελτίο η βαριά εγκληματικότητα των αλβανών. Ληστείες, βιασμοί, δολοφονίες είναι τα τελευταία καταγεγραμμένα κατορθώματα των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών». Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες ήταν σεσημασμένοι, γνωστοί στις αρχές οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή είχαν αποδράσει. Η πατρίδα μας είναι έρμαιο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που εγκληματούν και δολοφονούν καθημερινά ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας. Η Χρυσή Αυγή επιμένει να εξοπλιστούν άμεσα τα σώματα ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών.Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/albanos-drapeths-kai-o-dolofonos-tou-ellhna-benzinopwlh-sto-domoko#.UdV_J_lM_RM#ixzz2Y5P8w04M

Exit mobile version