Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα ομολογεί και ο Τατσόπουλος – ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

tragakis-tatso46__article

Όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι μετά τις επόμενες εκλογές είναι πολύ πιθανό το σενάριο συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταία, μέχρι στιγμής, επιβεβαίωση του σεναρίου αποτελεί η δήλωση του βο(υ)λευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε ότι είναι θετικός, υπό προϋποθέσεις, σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, μην αποκλείοντας μετεκλογική συνεργασία μεταξύ αυτών των κομμάτων.

Για την ακρίβεια ο Τατσόπουλος είπε τα εξής: «Εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε – είτε από την αριστερά είτε από την πατριωτική δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν. Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα». Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ».

Αποκαλυπτικός, πράγματι, ο βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις του πολύ κοντινού μέλλοντος. Όσο για τις δικαιολογημένες ενστάσεις κάποιων που θα πουν «σιγά την σοβαρή προσωπικότητα», χωρίς να διαφωνούμε μαζί τους τονίζουμε ότι το μόνο ενδιαφέρον είναι η θεσμική του ιδιότητα ως βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κατά τα άλλα ο ανιστόρητος αυτός τύπος, που ξέρει μόνο να ψευτομαγκίζει και να χυδαιολογεί από το διαδίκτυο, προκαλεί απλώς τον γέλωτα. Αποδεικνύεται, επομένως, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν είναι αντισυστημικό κόμμα αλλά ότι σύντομα θα κληθεί να χωθεί μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας του καθεστώτος, λειτουργώντας ως “αποσμητικό” του.

Θα συνεργαστεί είτε με τη ΝΔ (το πιο πιθανό σενάριο) είτε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί, σημειώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο, τον απόλυτο εξευτελισμό και την πλήρη αποκάλυψη του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Στα χωριά μας λένε ότι «από μικρό και από τρελό» μαθαίνεις την αλήθεια. Στην προκειμένη περίπτωση Εμείς δεν θα πούμε αν μια από τις παραπάνω ιδιότητες της λαϊκής ρήσης ταιριάζουν για το πρόσωπο του Τατσόπουλου. Θα πούμε μόνο ότι ο υβριστής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη λειτουργεί σαν “λαγός” του ΣΥΡΙΖΑ, για να μετρήσει τις αντιδράσεις από τις δηλώσεις του. Αν και καλοκαιριάζει για τα καλά, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να πλήξουμε πολιτικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchetai-sugkubernhsh-nd-suriza-omologei-kai-o-tatsopoulos-binteo#.UdWmkPlM_RM#ixzz2Y61KsDYl

Exit mobile version