Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία μνημονιακής συγκυβέρνησης για λουκέτο στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία

staikoyr-stoyrnaras3__article

Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την κυβέρνηση, εκτελώντας τις εντολές της τρόικα, να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ και να πετσοκόβει την ΕΑΒ ολοκληρώνοντας το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας μαζί με την χώρα!

Σταϊκούρας: Προχωράμε άμεσα στην αναδιάρθρωση της ζημιογόνου ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε «δομικές αλλαγές» δηλαδή λουκέτο στα ΕΑΣ, την ΕΛΒΟ και την ΕΑΒ. Μιλώντας σήμερα στη Βουλή, περιέγραψε την κατάσταση στις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες ως «μια πραγματικότητα που επιβάλλει, πέρα και πάνω από μνημόνια και από προγράμματα οικονομικής πολιτικής, την άμεση, επαρκή και βιώσιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι το κρύψιμό τους κάτω από το χαλί και την παραπομπή στο μέλλον». Τονίζοντας ότι «η αναδιάρθρωση, η αναδιοργάνωση των συγκεκριμένων βιομηχανιών αποτελεί μονόδρομο, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον των εταιρειών και των εργαζομένων, αλλά βεβαίως και για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος». Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΕΑΒ εμφανίζουν παρατεταμένη ζημιογόνο δραστηριότητα, μείωση του κύκλου εργασιών τα τελευταία χρόνια, αρνητικά ίδια κεφάλαια με υπέρογκες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις.

Το κομματικό κράτος αρχικά απαξίωσε την αμυντική μας βιομηχανία εκμηδενίζοντας την παραγωγή της και δημιουργώντας τεράστια ταμειακά ελλείμματα. Σήμερα, η άθλια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στοχεύει στην οριστική της διάλυση. Η πράξη αυτή αποτελεί εθνικό έγκλημα. Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και η άνθησή της είναι απαραίτητη για την εθνική μας ανεξαρτησία. Σε επίπεδο οικονομικό πρέπει να αποτελέσει ξανά σοβαρό μοχλό ανάπτυξης και να εξασφαλίσει χιλιάδες θέσεις εργασίας σε νέους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα για την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την εξυγίανση και αναγέννηση της αμυντικής μας βιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kunikh-omologia-mnhmoniakhs-sugkubernhshs-gia-louketo-sthn-ellhnikh-amuntik#.UdWysvlM_RM#ixzz2Y6EQVbkm

Exit mobile version