Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παπαγαλάκια της ΝΔ ανακάλυψαν Χρυσαυγίτη λιποτάκτη!

perifrouriksie

Τα διάφορα “παπαγαλάκια”, τα οποία βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να αναχαιτίσουν την ασταμάτητη δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαίνεται ότι στην απέλπιδα αυτή προσπάθειά τους έχουν χάσει κάθε ηθικό φραγμό κατασκευάζοντας ψευδείς ειδήσεις. Σε ιστοσελίδα στρατιωτικού περιεχομένου, η οποία αλληθωρίζει προς την ΝΔ, δημοσιεύθηκε πλαστή είδηση ότι υπήρξε Χρυσαυγίτης, ο οποίος επεδίωξε να μην εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία και να πάρει απολυτήριο Ι5.

Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα ξεκινά το συγκεκριμένο κείμενο “καταγγελία” γράφοντας τα εξής: «Είναι δυνατόν να υπάρχει οπαδός της Χρυσής Αυγής που δεν θέλει να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και μάλιστα να κάνει όσο το δυνατόν πιο ‘‘δύσκολη’’ θητεία. Κάτι που αποτελεί “πιστοποιητικό εθνικοφροσύνης” και “πατριωτισμού”;» Στη συνέχεια αναφέρονται σε μια υποτιθέμενη καταγγελία για κάποιο δήθεν «γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής Λακωνίας» ότι πήρε Ι5. Η υποτιθέμενη καταγγελία έγινε σε κάποιο “Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων”.

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος. Το “Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων” είναι μια ομάδα ανθελλήνων και αναρχικών, οι οποίοι παρουσιάζονται από τις σελίδες του γνωστού παρακρατικού βόθρου Indymedia. Αυτό, από μόνο του, σημαίνει πολλά. Από εκεί και πέρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όχι από την Λακωνία αλλά σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο να παρουσιάστηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Τρίπολης (411) και να ζήτησε απαλλαγή από την Στράτευση. Είναι τόσο οφθαλμοφανής η απάτη που στην δημοσιοποιημένη “καταγγελία” δεν αναφέρεται το όνομα του ‘‘Χρυσαυγίτη’’, ο οποίος δήθεν πρωταγωνιστεί στο όλο σκηνικό.

Πώς να αναφερθεί, όμως, το όνομα από την στιγμή που το περιστατικό είναι ανύπαρκτο, εις ότι αφορά τουλάχιστον την κομματική ταυτότητα του φερόμενου ως πρωταγωνιστή; Προκαλούμε τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να δημοσιοποιήσουν το όνομα του φερόμενου ως απαλλαχθέντα από την στράτευση (αν υπάρχει τελικά αυτό το πρόσωπο) και πολύ περισσότερο όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι Χρυσαυγίτης. Είναι σίγουρο, ειδικά για το δεύτερο, ότι θα εξευτελιστούν πλήρως.

Για να μην μείνουν παραπονεμένοι, όμως, οι πρόθυμοι κατασκευαστές και διασπορείς ψευδών ειδήσεων, έχουμε να τους προτείνουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Αφού νοιάζονται τόσο πολύ για θέματα στράτευσης και απαλλαγής από αυτήν, ας ψάξουν στην ΝΔ. Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν πολύ υλικό. Από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος υπηρέτησε μόλις τρεις μήνες στο Ναυτικό εξαγοράζοντας την υπόλοιπη στρατιωτική θητεία (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…) μέχρι υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι είτε δεν υπηρέτησαν καθόλου την θητεία τους, είτε την υπηρέτησαν μειωμένη, είτε “λούφαραν” χαρακτηριστικά.

Προφανώς, όταν δημοσιοποίησαν την χαλκευμένη αυτή είδηση οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν είχαν κατά νου την γνωστή παροιμία «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα». Τώρα, που σίγουρα δεν θα την ξεχάσουν ποτέ πια, ας ασχοληθούν με τους πραγματικούς λαθρέμπορους του πατριωτισμού, εκεί στη ΝΔ και ας μην εξευτελιστούν ξανά, ασχολούμενοι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μην αναζητούν στα Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις παρακμιακές, αρνητικές και ανθελληνικές ιδιότητες που υπάρχουν στους φορείς του “συνταγματικού τόξου” και ιδιαίτερα στη ΝΔ. Σε εμάς, όντως, όποιος δεν έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία δεν έχει θέση. Στη ΝΔ μπορεί άνετα να γίνει βο(υ)λευτής, υπουργός, αρχηγός, πρωθυπουργός…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-papagalakia-ths-nd-anakalupsan-chrusaugith-lipotakth#.UdXraPlM_RM#ixzz2Y7DPN4eY

Exit mobile version