Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Eίναι λυπηρό η τρομοκρατία των ληστο-συμμοριτών να υπάρχει ακόμα στην Χρυσαυγίτικη Ελλάδα του 2013 με το 1.000.000 ψήφους καθαρών Ελλήνων και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάνω από 20%. Ευτυχώς που ο Δήμος Αθηναίων θα έχει ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ Δήμαρχο και ο εγκληματικός αναρχο-κομμουνισμός θα τελειώσει οριστικά από την Αθήνα μας.

 

Κάτοικος Αθηνών

 

Διαλύεται ο Σύριζα εις τα εξ ων συνετέθη

 

Σε κάθε έθνος, το μέλλον ανήκει στους νέους που θα συνεχίσουν τη διαιώνιση της φυλής μας, τη διάσωση των ιερών και οσίων για τα οποία οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου να τα διαφυλάξουν και να μην περάσουν στα χέρια των βαρβάρων που κατά καιρούς επιβουλεύτηκαν το ελληνικό έθνος και αν και υποδούλωσαν τα εδάφη μας, το ελληνικό πνεύμα παρέμεινε αθάνατο και μεταλαμπαδεύτηκε διαμέσου των αιώνων σε εμάς και τα παιδιά μας, για τους νεότερους, στα εγγόνια για τους μεγαλύτερούς μας. Πάντα η πατρίδα μας αποτέλεσε στόχο των ξένων κατακτητών αλλά ουδέποτε έχασε την εθνική της οντότητα, χάρις την ιστορική παρακαταθήκη των προγόνων μας, την πολιτισμική και θρησκευτική μας κληρονομιά που έμεινε καλά κλεισμένη στην αθάνατη ελληνική ψυχή μας! Σήμερα, με τη βοήθεια των εγχώριων ελληνόφωνων αλλά ανθελλήνων πολιτικών έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εξόντωσης της πατρίδας μας και εξαφάνισης της ελληνικής φυλής! Στόχος καίριος και κύριος: Η νεολαία μας!

 

Η εξαθλίωση η οικονομική και η αλλοτρίωση η εθνική! Χωρίς νέους ανθρώπους, που θα δημιουργήσουν, θα εργαστούν, θα συμβάλλουν στον πολιτισμό, τις επιστήμες, τις τέχνες, η Ελλάδα θα αποδομηθεί πληθυσμιακά και με την ύπαρξη των αλλόφυλων λαθροεισβολέων που γεννούν και αυξάνονται στην δικιά μας χώρα με την αμέριστη στήριξη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, θα απομείνουμε σε λίγα χρόνια το ένα τρίτο του πληθυσμού Έλληνες και οι υπόλοιποι θα είναι εισαγόμενοι ασιάτες και αφρικανοί ή σλάβοι που θα έχουν αναμειχθεί με τον ντόπιο πληθυσμό! Η γενοκτονία των νέων μας άρχισε να διενεργείται με την εφαρμογή του μνημονίου από την κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου και συνεχίζεται από ΝΔ,Πασόκ και τα αριστερά κόμματα που αγκαλιάζουν τους «ταλαίπωρους» λαθροεισβολείς και προσκυνούν τα ξένα ανθελληνικά κέντρα! Οι νέοι μας απόφοιτοι ελληνικών πανεπιστημίων με μεταπτυχιακά και γνώσεις ξένων γλωσσών λόγω της οικονομικής ύφεσης και της ανεργίας από την οικονομική καταστροφή της χώρας από τους ανθελληνικούς εγκέφαλους που με την μειοψηφία τους συνεχίζουν γαντζωμένοι στην καρέκλα τους να μας κυβερνούν. Δυστυχώς, ζούν μια τραγική πραγματικότητα που διέξοδο με το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν έχει! Θέλουμε μια εθνική ηγεσία που θα αναγεννήσει την Ελλάδα μας και θα έχει ως όραμα την πρόοδο, την επάρκεια των αγαθών που υπάρχουν στην πατρίδα μας, την δημιουργία και την οικονομική ευημερία χωρίς την παρέμβαση των ξένων δυνάμεων! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 

Κυνική ομολογία μνημονιακής συγκυβέρνησης για λουκέτο στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία

 

ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ!! ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ,ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ,ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ

 

Επιμένει να χρηματοδοτεί τα διεφθαρμένα κόμματα εις βάρος του λαού η ΝΔ

 

Πριν λίγους μήνες ο “πατριώτης” Σαμαράς μας είχε δώσει το λόγο της τιμής του ότι δεν θα ξαναπάρει νέα μέτρα. Παρόλα αυτά διαβάζουμε: αύξηση 1,5% στην παρακράτηση στα συνήθη κορόιδα τους μισθωτούς, αυξημένοι φόροι στα ακίνητα και φορολογία σε εταιρικές παροχές. Επίσης, στη χώρα μας υπάρχει το παράδοξο όσα περισσότερα παιδιά έχουμε, πληρώνουμε περισσότερο φόρο, αφού ο Σαμαράς χρησιμοποιεί τα παιδιά σαν τεκμήρια πλούτου. Η κοροϊδία των τελευταίων μέτρων και του… success story πρέπει να σταματήσει. Οι “πατριωτικές” ομιλίες του Σαμαρά δεν συγκινούν παρά τα γνωστά πρόβατα. Το κόλπο του καλού (Σαμαράς) και του κακού (Στουρνάρας, Βρούτσης) έχει ξεφτίσει. Δεν είμαστε όλοι σαν τους καλοταϊσμένους χειροκροτητές (με δουλειά φυσικά στο Δημόσιο) που ήταν στο συνέδριο. Στο τέλος θα τους ψηφίζουν ΜΟΝΟ οι κηφήνες Δημόσιοι υπάλληλοι που τόσο προστατεύουν. O δρόμος προς την Χρυσή Αυγή είναι πλέον μονόδρομος.

 

Ζήτω η Νίκη!

 

Ο πρόεδρος Πάνος, ο Iliatoras of London και η χαμένη τιμή της… δημοκρατίας τους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-iouliou-2013#.UdbB9flM_RM#ixzz2YAybLHaC

Exit mobile version