Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Εσάτ πασάς έγινε και… «φιλέλληνας»

esatpasas__article

Η ιστορική μνήμη αποτελεί ένα στέρεο ανάχωμα και σίγουρος εχθρός των όσων θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα μας και για αυτό το λόγο η Ιστορία βρίσκεται στο στόχαστρο του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος, επειδή αποτελεί τη βασική προϋπόθεση καταστροφής της εθνικής ταυτότητος του Ελληνικού λαού. Προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται μια ολόκληρη γενιά φιλελεύθερων και μπολσεβίκων προσπαθώντας να «εξωραΐσουν» τη περίοδο της τουρκοκρατίας, με σκοπό  να αποδοθεί σαν μια ακόμη ιστορική περίοδος της Ελλάδος .

Στο ίδιο ανθελληνικό μήκος κύματος και ο Δήμος Ιωαννίνων, ο οποίος τοποθέτησε πινακίδες με το όνομα “Εσάτ πασάς” σε δρόμο της Κιάφας και μάλιστα δίπλα στην οδό Ιωάννη Βελισσαρίου, τον Ήρωα των Βαλκανικών πολέμων με τη σημαντική του προσφορά στη φονική  μάχη του Μπιζανίου, στην οποία οι Τούρκοι πολεμούσαν υπό την διοίκηση του εν λόγω τούρκου στρατηγού. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι με συνεχείς καταγγελίες ζητούν την αλλαγή της ονομασίας της οδού από το 2010. Η απάντηση ήρθε το Φεβρουάριο του 2013, από κάποιο αντιδήμαρχο με το όνομα Μασαλάς, ο οποίος απέρριψε το αίτημα των κατοίκων, λέγοντας ότι ο “Εσάτ πασάς” ήταν φιλέλληνας. Για το παραπάνω ζήτημα κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό εσωτερικών ο Συναγωνιστής Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Αυτή είναι η «Νέα Ελλάδα» την οποία θέλουν οι ανθέλληνες και το προωθούν με κάθε μέσο αλλάζοντας την ιστορική αλήθεια, διδάσκοντας στα Ελληνόπουλα παραποιημένη την ιστορία με τα βιβλία της Ρεπούση και των  άλλων συνοδοιπόρων του ιδρύματος Σόρος. Η Χρυσή Αυγή υπερασπιζόμενη την αλήθεια και την ιστορική μνήμη, στέκεται σαν ένα αδιαπέραστο τείχος στις εγκληματικές τους επιδιώξεις, ώστε οι νέοι Έλληνες μαθαίνοντας την αληθινή ιστορία να γίνουν  ελεύθεροι και σκεπτόμενοι Έλληνες και να μεταβληθούν σε ένα παθιασμένο ορμητικό ποτάμι σημαιοφόρων και υπερασπιστών της αρχέγονης Εθνικιστική μας ιδεολογίας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-esat-pasas-egine-kai-filellhnas#.UdbHaPlM_RM#ixzz2YB5fbgzW

Exit mobile version