Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γάζωσαν περιπολικό στην Άρτα οι αλβανοί κακοποιοί – Επιχειρούν να διαφύγουν στην Αλβανία

ekam__article

Τελικά η δεύτερη ομάδα των επικίνδυνων αλβανών κακοποιών έσπασε τον αστυνομικό κλοιό σε Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία, την ώρα που οι σύντροφοί τους έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των ΕΚΑΜ.

 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αλβανοί εγκληματίες άνοιξαν πυρ εναντίον μπλόκου της αστυνομίας. Το γεγονός, πέρασε αισίως δίχως τραυματισμό αστυνομικών, ενώ οι αδίστακτοι δολοφόνοι δύο -μέχρι στιγμής Ελλήνων- κατόρθωσαν να διαφύγουν. Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή της Άρτας. Έκαναν σήμα σε αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Navara να σταματήσει για έλεγχο, όμως ο οδηγός του δεν υπάκουσε και επιπλέον, εξαπολύθηκε καταιγισμός πυρών από το αυτοκίνητο προς τη μεριά των αστυνομικών, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Από τη στιγμή εκείνη, υπάρχει έντονη κινητοποίηση, καθώς εκτιμάται πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι αλβανοί δραπέτες.

 

Οι κατσαπλιάδες κινήθηκαν προς τη Φιλιππιάδα όπου έκλεψαν αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς τη Λάκκα Σουλίου, σε δύσβατη και δυσπρόσιτη περιοχή. Οι έρευνες των δυνάμεων ασφαλείας επικεντρώνονται στις πηγές του Αχέροντα, στη Παραμυθιά, όπου οι αλβανοί εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα και κινήθηκαν πεζοί σε ορεινή περιοχή. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως οι αλβανοί εγκληματίες επιχειρούν να διαφύγουν προς την Αλβανία. Εκεί άλλωστε, η εγκληματική τους δράση βρίσκεται στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας, ιδιαίτερα μετά το θάνατο των δύο συνεργών τους, κατά την τελευταία μάχη με τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.

 

Μονάδες των ΕΚΑΜ μετακινούνται σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της Ηπείρου. Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το πώς κατάφεραν οι Αλβανοί οπλοφόροι να “σπάσουν” τον κλοιό που είχαν στήσει οι Αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας, εκεί όπου εξόντωσαν τους άλλους δύο Αλβανούς και να διαφύγουν ανενόχλητοι προς την Ήπειρο. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία και τα ΕΚΑΜ έχοντας μάλιστα ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Ιωάννινα. Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή δύναμη στους Άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση και πολύ σύντομα να έχουμε το ευκταίο αποτέλεσμα.

 

(Η φώτο προέρχεται από παλαιότερη επιχείρηση των ΕΚΑΜ σε ορεινή περιοχή, ανάλογη με αυτή που επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες για τον εντοπισμό των αλβανών)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gazwsan-peripoliko-sthn-arta-oi-albanoi-kakopoioi-epicheiroun-na-diafugoun#.UdbLkvlM_RM#ixzz2YB8tLhVJ

Exit mobile version