Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Κιλκίς: Ταυτόχρονη δράση σε Καμπάνη και Πολύκαστρο

Untitled-1-KLIKOS

Ταυτόχρονη δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς σε εκδήλωση μνήμης του Ηρωικού συνταγματάρχη Αντώνιου Καμπάνη που έπεσε την 21η Ιουνίου 1913 σε έφοδο κατά των βουλγάρων με το 8ο Σύνταγμα πεζικού που έμεινε στην ιστορία της μάχης. Η Εκδήλωση έλαβε χώρα στο ομώνυμο χωριό Καμπάνη του Νομού Κιλκίς και ο κόσμος μας υποδέχτηκε με επευφημίες και συγχαρητήρια για την παρουσία μας στην εκδήλωση.
Ταυτόχρονα Στο Πολύκαστρο του δήμου Παιονίας Κιλκίς έγινε εξόρμηση διανομής της Εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και της τοπικής εφημερίδας του κινήματος μας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙΛΚΙΣ, ο κόσμος στην συγκεκριμένη περιοχή μας βλέπει σαν σωτήρες, μιας και η δράση των κατσαπλιάδων από βουλγαρία και σκόπια είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Η παρουσία μας στον συγκεκριμένο δήμο θα είναι καθημερινή και οι πυρήνες του κινήματος μας στην περιοχή είναι δυνατοί και έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε αντεθνική ενέργεια των λίγων απογόνων των εαμοβουλγάρων που προσποιούνται ότι είναι υπηρέτες ταγμένοι στους αλυτρωτικούς σκοπούς των σκοπιανών, ας μη γελιόμαστε, χρήματα, οικόπεδα και λερωμένες από προδοτικές ακαθαρσίες οικογενειακές ιστορίες του συμμοριτοπολέμου είναι η υπόθεση και το ξέρουμε όλοι εδώ στο Κιλκίς ΠΟΛΥ καλά.

ΚΙΛΚΙΣ: 21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-serres-aitwloakarnania-karditsa-larisa-kilkis#.UddVzflM_RM#ixzz2YDcK3Thy

Exit mobile version