Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πολυπολιτισμικότητα οδηγεί στην απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας

moysoylmanoi-epeisodia0__article

Για να είναι μια κοινωνία επιτυχημένη θα πρέπει οι πολίτες αυτής της κοινωνίας να είναι σε θέση να συμφωνήσουν σε βασικές αξίες. Η βασικότερη αυτών των αξιών είναι η εθνική ταυτότητα και η θέληση της κοινωνίας να ζει με τους συμπατριώτες της. Εθνική ταυτότητα σημαίνει να αισθάνεσαι Έλληνας όταν ζεις στην Ελλάδα. Η εθνική ταυτότητα είναι ουσιώδης και απαραίτητη για την οικοδόμηση της κοινωνίας. Η θέληση για κοινή συνύπαρξη σημαίνει ότι οι ομοιότητες της κοινωνίας θα είναι περισσότερες από τις διαφορές.

Αυτός ο πολιτισμός, ο οποίος έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου, στην Ελλάδα και υπόλοιπη Ευρώπη, ότι είναι αδύνατο να ενσωματωθεί στην κοινωνία μας είναι ο ισλαμικός πολιτισμός. Ο ισλαμικός πολιτισμός και η θρησκεία  έχουν κάνει περίτρανα σαφές ότι διαθέτουν  εγγενείς μηχανισμούς προστασίας έναντι επιρροών άλλων πολιτισμών. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτισμό, ο οποίος σε βασικούς τομείς όπως δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, ισότητας γυναικών και ανοχής άλλων θρησκευτικών δογμάτων δεν έχει αλλάξει την στάση του εδώ και 1400 χρόνια, από τότε δηλαδή που πρωτοεμφανίστηκε στην ιστορία. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο πολύ άλλαξε ο υπόλοιπος κόσμος αυτά τα 1400 χρόνια και πόσο (δηλαδή καθόλου) ο ισλαμικός κόσμος. Αυτά τα 1400 χρόνια λειτούργησε μια ιδιότυπη πολιτισμική όσμωση, τουτέστιν ενώ οι δυτικές αξίες δεν ήταν σε θέση να εισχωρήσουν στον ισλαμικό κόσμο, οι ισλαμικές αξίες λόγω της ανοχής των δυτικών κοινωνιών άρχισαν να εξαπλώνονται στις μη ισλαμικές κοινωνίες.

Κατ’ ακολουθία η πολυπολιτισμικότητα ουσιαστικά πλέον πρέπει να αναφέρεται ως διπολιτισμικότητα, διότι ο ισλαμικός πολιτισμός αντί να ενσωματώνεται στις δυτικές χώρες που έχει εισβάλλει, δημιουργεί παράλληλες κοινωνίες, τα λεγόμενα γκέτο. Σε όλη την δυτική Ευρώπη τα ισλαμικά αυτά γκέτο έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο «προόδου» ώστε να διαθέτουν μηχανισμούς αστυνόμευσης και υποδομές δικαιοσύνης και οικονομίας. Χαρακτηριστικό για την οικονομία είναι ότι οι ισλαμιστές προτιμούν να συναλλάσσονται μόνο με τους ομοίους τους και λειτουργούν το λεγόμενο σύστημα Havala που είναι ένα τραπεζικό ιδιότυπο σύστημα, με το οποίο παρακάμπτουν το νόμιμο σύστημα τραπεζικών συναλλαγών της χώρας που ζουν. Είναι ένα μικρό βήμα παραπέρα από αυτές τις υποδομές που έχουν δημιουργήσει, και που λειτουργούν και στην Ελλάδα, να αξιώσουν αυτονομία και απόσχιση. Τέτοιες αξιώσεις έχουν παρουσιαστεί στην διάρκεια της ισλαμικής ιστορίας και ήδη πρόσφατα έχουν γίνει ορατές στην Κίνα, Ρωσία, Ταϋλάνδη, Αφρική και βέβαια στα Βαλκάνια. Μάλιστα για να εντείνουν αυτές τις αξιώσεις χρησιμοποιούν μεθόδους τρομοκρατίας, απαγωγών και εκβιασμών προς εκπλήρωση των στόχων τους.

Ο υγιής ανθρώπινος νους και η εμπειρία των τελευταίων ετών θα πρέπει να μας προφυλάξουν ως κοινωνία να κάνουμε το ύστατο λάθος, να αποδεχτούμε δηλαδή την προπαγάνδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και των ανδρεικέλων πολιτικών για πολυπολιτισμική, ουσιαστικά για διπολιτισμική, κοινωνία. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να σφραγίσουμε τα σύνορα μας σε κάθε παράσιτο που προσπαθεί να εισβάλλει. Σφράγισμα σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε κάθε μέσο και τρόπο. Χωρίς πισωγυρίσματα.

Το δεύτερο βήμα είναι η άμεση και άνευ όρων απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Το τρίτο βήμα είναι να ενισχύσουμε την εθνική μας ταυτότητα. Αυτό θα γίνει κυρίως με την παιδεία και την υποχρέωση των ΜΜΕ να ασχολούνται περισσότερο με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τις Αξίες της Πατρίδας μας. Οι προδότες πολιτικοί που μας κυβερνούν αποκλείεται να θέσουν σε εφαρμογή έστω και ένα από αυτά τα μέτρα που αναφέρθηκαν.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να μας απαλλάξει από τους λαθρομετανάστες.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-polupolitismikothta-odhgei-ths-ethnikhs-mas-tautothtas#.UddgTvlM_RM#ixzz2YDftFlAy

Exit mobile version