Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

xamail__article__articleΣχετικά με την ερώτηση της ευρωβουλευτή κας Γιαννάκου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την λειτουργία της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας ως τζαμί και την μεγάλη προβολή της από τα ΜΜΕ, θα θυμίσουμε στους καλοταϊσμένους δημοσιογράφους των καθεστωτικών κατευθυνόμενων ΜΜΕ, ότι επί υπουργείας της κ.Γιαννάκου μοιράστηκαν και διδάχτηκαν στα ελληνόπουλα τα βιβλίο της ιστορίας της ότι στη Σμύρνη το 1922 υπήρξε συνωστισμός και όχι ξεριζωμός Μικρασιατών και σφαγή Ελλήνων που όσοι επέζησαν μετά από χρόνια προσφυγιάς στην Μητέρα Ελλάδα κατάφεραν να ορθοποδήσουν! ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!Το βιβλίο είχε γράψει η γνωστή για τον ανθελληνισμό της και παραχαράκτης της ιστορίας-απορώ που κατέχει έδρα καθηγήτριας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, Ρεπούση! Τι θέλουν να μας πουν τώρα οι νεοπασοκράτες; Ότι θυμήθηκαν την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας, για την οποία ο βουλευτής Επικρατείας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε καταθέσει ερώτηση από τον Φεβρουάριο; Μήπως αγνοούσαν τελείως την ύπαρξή της και μας αντέγραψαν; Η όψιμη στροφή του Σαμαρά προς τη θρησκεία και την πατρίδα-την ανέφερε την πατρίδα πολλάκις στην ομιλία του στο συνέδριο-δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Ξεπουλάει την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους και έχει προσκυνήσει τους ξένους! Ούτε οι όψιμες ερωτήσεις τούς σώζουν ούτε οι κακές αντιγραφές!

Τα λεφτά του λαού πάνε στους παρακρατικούς εμπρηστές

Οι Έλληνες πολίτες πλήττονται καθημερινά από τα αποτελέσματα των πιστών εφαρμογών του μνημονίου που ο προδότης Τζέφρυ Παπανδρέου μας επέβαλλε, αφού ψηφίστηκε από τους καλοπληρωμένους και καλοβολεμένους του κραταιού Πασοκ του Ανδρέα Παπανδρέου και του «καταλληλότερου» για πρωθυπουργό Σημίτη του ευρώ! Έταξε λεφτά και ονειρεύτηκαν πάλι δόξες οι σοσιαληστές που καταλήστεψαν την πατρίδα επί 30 χρόνια και κατέλυσαν θεσμούς και ιδανικά! Για όλους αυτούς τους καλοταϊσμένους αστούς που ήταν άλλοτε μεγαλοσχήμονες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και έχουν αποταμιεύσει χρήματα για να ζήσουν και τα εγγόνια τους, το μνημόνιο δεν τους αγγίζει γιατί πολύ απλά, όπως ο κ. Στουρνάρας πάλι μέσα στα πράγματα είναι! Ο Σαμαράς ακολουθεί την ίδια πολιτική, αλλά με αλλαγή ονόματος από Νέα Δημοκρατία σε Νέα Ελλάδα με όλους τους μνημονιακούς και σοσιαλ(η)στές μαζί στην ίδια πλευρά και με έναν σκοπό: την οικονομική ισοπέδωση της χώρας, την καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων, την καταστρατήγηση εργασιακών κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, την πώληση κερδοφόρων ΔΕΚΟ, την υπερφορολόγηση των εξασθενημένων οικονομικά Ελλήνων και τον παράνομο πλουτισμό των τραπεζιτών -από τα χρήματα των φτωχών πλέον Ελλήνων- και των μεγαλοεργολάβων, χωρίς όμως έργα και χρηματικές επενδύσεις! Με ψέματα και τρομοκρατικές δηλώσεις του τύπου, αν δεν εκτελέσουμε τις επιταγές της τρόικας θα παγώσει η επόμενη δόση, προσπαθεί ο Σαμαράς να κρατηθεί στην εξουσία για να κερδίσουν όσα έχουν συμφωνηθεί, οι ευρωπαίοι τραπεζίτες-τοκογλύφοι και οι εγχώριοι φίλοι τους Οι αμοιβές των Ελλήνων άγγιξαν το ποσό που έπαιρναν πριν μια δεκαετία, οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα είναι αθρόες και έπονται μαζικές και από δημόσιο και ΔΕΚΟ!Η Ελλάδα οικονομικά έχει καταστραφεί και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχρεώσει τα συμφωνηθέντα από τα τοκογλυφικά μνημόνια. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει τοκογλύφος και ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακουργήματα! Δυστυχώς, οι υπαίτιοι απολαμβάνουν μια πολύ καλή και πολυτελή ζωή και ο ελληνικός πληθυσμός που δεν ανήκει στις φατρίες των διαπλεκόμενων, λιμοκτονεί! Δεν θα υποκύψουμε στους ξένους κατακτητές. Με την Χρυσή Αυγή πρωτοπόρα, θα αλλάξουμε σελίδα στην ιστορία και θα τιμωρήσουμε τους προδότες!

Συνεχίζει τους εκβιασμούς ο μνημονιακός Στουρνάρας: «Με τη χρεοκοπία θα γινόμασταν Αίγυπτος»

Αυτό που λέει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εδώ και κάποιους μήνες, ότι η επόμενη συγκυβέρνηση (του μνημονίου βεβαίως-βεβαίως) θα είναι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, φαίνεται ότι επαληθεύεται. Μετά τα μισόλογα των (κληρονομικώ δικαίω) νεοδημοκρατών Βαρβιτσιώτη και Κεφαλογιάννη, ήρθε και ο συριζαίος Τατσόπουλος, να πει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με …”κομμάτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ”!!! Οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη! Καλή τους συγκυβέρνηση και η Νίκη μας πλησιάζει!

Π. Κ.

Όταν οι αφεντάδες κάνουν νεύμα στους υποτακτικούς τους – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζοντας το συγκλονιστικό κείμενο αναφερόμενο στον μεγάλο ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ Περικλή Γιαννόπουλο και τη σύγχρονη ανάλυση του κειμενογράφου, ομολογώ ότι δυστυχώς από τότε που η Ελληνική Παιδεία, ιδιαίτερα μετά την μεταπολίτευση έπαψε να διδάσκει στα Ελληνόπουλα τις εθνικές ιδέες και την ελληνική ιστορία όπως πρέπει και όχι κατά την επιθυμία των προοδευτικών αριστερών παραχαρακτών δασκάλων με την έλευση του Πασόκ στην εξουσία το 1981 και την αλλαγή,-όπως επιθυμούσε ο σιωνισμός- μεγάλο κομμάτι της νεολαίας αλλοτριώθηκε, πάρα πολλοί εκμεταλλευόμενοι την παντοκρατορία του ΠΑΣΟΚ άλλαξαν αρχές και ιδανικά, αφού ο πλουτισμός και το βόλεμα ήταν η ιδεολογία που προσκυνούσαν με αποτέλεσμα….. να οδηγηθούμε στην σημερινή ολέθρια και απογοητευτική για το ελληνικό έθνος εικόνα και πραγματικότητα! Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη διαιώνιση των ιερών και οσίων που με το αίμα τους μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας! Ο δικός μου πρόγονος επί παραδείγματι πολέμησε και κατά των Τούρκων και κατά των Βουλγάρων,στους Βαλκανικούς πολέμους και μπήκε θριαμβευτής στη Θεσ/κη το 1912!Το μετάλλιο και τα παράσημά του, σε ειδική γυάλινη θήκη κοσμεί το σπίτι μου! Θα ήταν ντροπή να αγνοήσω τις μάχες που έδωσε στο Σαραντάπορο,στη Τσουμαγιά στο Κιλκίς-Λαχανά!ΝΑΙ,ήταν μάχες δύσκολες αλλά πολέμησαν και νίκησαν για να απελευθερωθούμε από τους κατακτητές!Πού είναι τώρα η μαχητικότητά μας;

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!

Ζήτω η Νίκη!

Το μνημονιακό καθεστώς εμπαίζει τους Έλληνες άνεργους στην Μανωλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-iouliou-2013#.Uddg9_lM_RM#ixzz2YDhGdQuL

Exit mobile version