Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς το Τολμήσαμε!

alwsi11__article

«Όταν φοβάσαι, ο φόβος διακλαδώνεται σε αναρίθμητες γενεές και εξευτελίζεις αναρίθμητες ψυχές μπροστά και πίσω σου. Όταν υψώνεσαι σε μια γενναία πράξη, η ράτσα σου ολάκερη υψώνεται και αντρειεύει». Ν. Καζαντζάκης

Η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, είναι σε θέση σήμερα να διακρίνει ποιες είναι οι δυνάμεις εκείνες, εγχώριες και διεθνείς, οι οποίες οδήγησαν στην οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πρωτίστως την ηθική χρεωκοπία του τόπου. Πέρα από τα συστηματικά ψεύδη των μέσων μαζικής εξαπάτησης, καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, πέρα από την ανέντιμη επιχείρηση αποποίησης των ευθυνών από μέρους της πολιτικής και οικονομικής ελίτ, ο Λαός μας αναγνώρισε στις θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, όχι μόνο την αλήθεια για το τι έχει πραγματικά συμβεί στην Πατρίδα μέχρι τούδε, αλλά και τη μοναδική λύση για το Ελληνικό Πρόβλημα.

Έπρεπε δυστυχώς να έρθουν τα μνημόνια, για να κατανοήσει ο Ελληνικός Λαός πως η μεταπολιτευτική απάτη τον οδηγούσε προς τη βέβαιη καταστροφή. Τότε και μόνον τότε, άνοιξαν μάτια και αυτιά και μεμιάς άρχισε να γκρεμίζεται με γοργούς μάλιστα ρυθμούς το οικοδόμημα του μεταπολιτευτικού ψεύδους. Κατάρρευση της εμπιστοσύνης του Λαού μας προς τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα της εθνικής αποδόμησης, του ανθελληνισμού, της υποταγής και της διαφθοράς, καταρράκωση της εμπιστοσύνης προς τα βρώμικα και συνδιαλλαζόμενα με την πολιτική εξουσία, μέσα ενημέρωσης παντός τύπου. Και μόνον τότε, ο Λαός μας έπαψε τις κλάψες και τις μεμψιμοιρίες κι έστρεψε ξανά το βλέμμα προς τον Ήλιο.

Τα κατεβασμένα κεφάλια, η ταπείνωση, η εξαθλίωση και η αναζήτηση ελέους από τα έθνη των βαρβάρων, είναι στοιχεία τα οποία δεν πρέπουν στο Λαό μας. Να ζητήσουμε τον οίκτο τίνος; Της Ενωμένης τάχα Ευρώπης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, που στηρίζει τη συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου; Να γυρέψουμε ελεημοσύνη από εκείνους που κινούν τα εγχώρια ανδρείκελά τους κατά τις δικές τους βουλές, επιδιώκοντας να αφανίσουν το Έθνος μας και επιχειρώντας να κατακλέψουν τον εθνικό μας πλούτο; Ή μήπως να στρέψουμε τα δακρυσμένα μάτια προς την υπερατλαντική «σύμμαχο», η οποία έχει ποντάρει στο Σύριζα και στον πολυδιαφημιζόμενο πρόεδρό του, την ίδια στιγμή κατά την οποία απαιτεί συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων του Αιγαίου, με τον προαιώνιο ασιάτη εχθρό; Μήπως δεν είναι οι ΗΠΑ εκείνες οι οποίες στήριξαν με κάθε μέσο τον άνθρωπο που άνοιξε την πόρτα της Πατρίδος στο ΔΝΤ και την Τρόικα, τον κύριο Παπανδρέου και την πολιτική του συμμορία;

Τα λάθη του παρελθόντος, ας γίνουν μαθήματα. Τούτη τη φορά όμως, δεν διακυβεύονται οι μισθοί και οι συντάξεις, μήτε η πτώση του βιοτικού επιπέδου ή τα προνόμια μιας ή περισσοτέρων κοινωνικών τάξεων. Αυτή τη φορά κινδυνεύει η Πατρίδα και το Έθνος ολάκερο, διότι είναι προφανές, οι εξωτερικοί εχθροί και οι εσωτερικοί τους συνεργάτες, επιχειρούν την εξάλειψη της Ελληνικότητός μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, ξεκίνησαν και την εκστρατεία κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, η οποία λένε ανθεί στην Ελλάδα ελέω Χρυσής Αυγής. Εν τούτοις, ας μπει ο καθένας στον κόπο να αναζητήσει καθημερινά τα επίσημα στοιχεία των αρχών για την εγκληματικότητα και θα διαπιστώσει εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή δε θα κουραστεί ποτέ να φωνάζει: Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων!

Αυτά τα οποία η Χρυσή Αυγή επισημαίνει, δεν είναι νέα. Είναι τόσο παλαιά όσο και το Κίνημά μας. Η διαφορά με το Παρελθόν είναι πως αυτά τα οποία κάποτε έγιναν η αιτία για να χαρακτηρίζονται οι Χρυσαυγίτες γραφικοί, περιθωριακοί κινδυνολόγοι, αποτελούν σήμερα την καθημερινότητα και το βίωμα του Ελληνικού Λαού. Καμιά καθεστωτική προπαγάνδα δεν είναι σε θέση να αντικρούσει τούτη την πραγματικότητα κι αυτό είναι το ουσιαστικά ογκώδες και ανυπέρβλητο πρόβλημα που συναντά το Καθεστώς των φαύλων. Κι έρχονται οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας, εκείνοι που παρέδωσαν τη Πατρίδα στους ξένους και την ξεπουλούν σπιθαμή προς σπιθαμή, εκείνοι που ευθύνονται για αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών και τις δολοφονίες Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς που κυρίευσαν την ελληνική γη, να μας παραδώσουν μαθήματα «ανθρωπισμού» και «πατριωτισμού»!

Δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν για ανθρωπισμό, εκείνοι που υπέγραψαν τα μνημόνια της εθνικής προδοσίας και εξαθλίωσαν το Λαό μας υποθηκεύοντας το μέλλον της Ελληνικής Νεολαίας! Επιπρόσθετα, δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για ανθρωπισμό η Αριστερά όλων των αποχρώσεων, η οποία σιωπά στη γενοκτονία των Ελλήνων από τις ορδές των ξένων, αλλά εξεγείρεται όταν ένας αυθάδης και θρασύς ασιάτης εισβολέας και καταπατητής των ελληνικών νόμων, δέχεται το χαστούκι του τελευταίου αστυνομικού οργάνου.

Δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν για πατριωτισμό, εκείνοι που τρέχουν σα σκυλάκια πίσω από τους διεθνείς σιωνιστές, προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και πλήρεις υποταγής κομπάζουν ενώ φωτογραφίζονται με τον εβραϊκό κιπά. Τίνος τα συμφέροντα υπηρετούν επιτέλους, των Ελλήνων ή των σιωνιστών αφεντάδων τους;

Ως εκ τούτου και πέρα από ψευτοδιλήμματα και αμφιβολίες οι οποίες ενσπείρουν την διχόνοια, οι επιλογές για το Λαό μας είναι οι εξής: Είτε εξακολουθούμε τις κλάψες, αναμένοντας τον από μηχανής Θεό που δεν πρόκειται ποτέ να έρθει κι αφήνοντας τη Πατρίδα να χαθεί, είτε συμμετέχουμε από όποιο μετερίζι ο καθένας μπορεί, στον πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να οικοδομήσουμε μαζί ένα Νέο Κράτος, ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό!

Πρωτίστως λοιπόν, νιώστε μέσα σας το Φυλετικό Κάλεσμα! Ο Αγώνας μας, δεν αφορά την τακτοποίηση και ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, ούτε απλά τη νομή της εξουσίας. Αφορά την έγερση ενός ένδοξου Έθνους για την αποτίναξη του ζυγού που πέρασαν στο λαιμό του οι πολιτικάντηδες και οι τοκογλύφοι. Μη ρωτάτε αν θα νικήσουμε, σημασία έχει ότι εμείς μπρος στο αδέκαστο δικαστήριο της Ιστορίας κι απέναντι στους Μάρτυρες και τους Ήρωες της Φυλής, θα μπορούμε με υπερηφάνεια να ισχυριστούμε πως: ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!

«Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας. Να νιώθεις το χώμα ν’ ανεβαίνει από τις σκοτεινές ρίζες και ν’ απλοκαμιέται στα κλαριά και στα φύλλα».

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emeis-to-tolmhsame#.UdgLsflM_RM#ixzz2YGdugCYs

Exit mobile version