Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες τοπικής Δράμας

dramkatathesi

Τ.Ο. Δράμας: Κατάθεση στεφάνου για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Δράμας και πορεία στην πόλη

Τη Δευτέρα 1/07/ 2013 το πρωί, η Τ. Ο. Δράμας συμμετείχε στην τελετή για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Κατατέθηκε στεφάνι, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Δράμας.

Δεκάδες Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας για να συμμετάσχουν στην τελετή για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Δράμας. Μετά την κατάθεση στεφάνου από τον επικεφαλής της Ν.Ε. Δράμας, Συναγωνιστή Παπαδόπουλο Δημήτριο στο μνημείο της Ελευθερίας επί της οδού Εθνικής Αμύνης, ακολούθησε πορεία στα κεντρικότερα σημεία της πόλης.

Οι Συναγωνιστές αποθεώθηκαν από τους περαστικούς συμπολίτες μας, αλλά και από πλήθος κόσμου που καθόταν στις καφετέριες της πόλης. Η πορεία κατέληξε μπροστά στα γραφεία του Κινήματος. Τέλος, σε στάση προσοχής, Συναγωνιστές και περαστικοί απήγγειλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.
ΔΡΑΜΑ: Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dramas-dutikhs-attikhs-hrakleiou-athhnwn-boreiwn-pro#.UdiGY_lM_RM#ixzz2YIn5gZ5a

Exit mobile version