Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: Ανοιχτή εκδήλωση – Συζήτηση

???????????????????????????????

Την 1η Ιουλίου 2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση και συζήτηση με τα Μέλη του Πενταμελούς Συμβουλίου, τους Συναγωνιστές Χρήστο Φραγκάκη και Γιάννη Κλειδή με κεντρικό θέμα τον σχολιασμό των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων και της επικαιρότητας.

Οι δεκάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες που κατέκλυσαν, για άλλη μια φορά, τα γραφεία της Τοπικής, είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλά σχόλια και να θέσουν ερωτήσεις. Οι Συναγωνιστές του Πενταμελούς, απάντησαν με επιχειρήματα, επιλύοντας κάθε απορία, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική  ανταλλαγή απόψεων και διάλογος πάνω στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα σαν Λαός, σαν Έθνος και σαν Κοινωνία. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα απανωτά κρούσματα εγκληματικότητας των τελευταίων ημερών από λαθρομετανάστες εναντίον Ελλήνων και το αίσθημα ανασφάλειας που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην ψυχή κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος νοιώθει απροστάτευτος και απειλούμενος κάθε μέρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στη γειτονιά του, στην πόλη του.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dramas-dutikhs-attikhs-hrakleiou-athhnwn-boreiwn-pro#.UdiGY_lM_RM#ixzz2YIqKfltE

Exit mobile version