Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μαϊμού “Χρυσαυγίτης”… Ι-5 ψάρωσε τη Φώφη! Γελάνε οι πέτρες στο ΥΠΕΘΑ

fofi__article

Τα ψέμματα που διαδίδουν εδώ και καιρό τα παπαγαλάκια του συστήματος αλλά και οι «προοδευτικοί» αριστεριστές, με μοναδικό σκοπό να κάνουν ότι μπορούν για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, δεν έχουν όριο!

Μετά από ανακοίνωση του ”Δικτύου ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος – Επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων” για υπόθεση ”απαράδεκτης μεθόδευσης απαλλαγής στράτευσης μέσω του Ι-5 και της μη αντιμετώπισης της Λιποταξίας «γνωστού στελέχους» της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, που παρουσιάστηκε το Μάιο στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, (και) ο οποίος τραμπούκισε και απείλησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στην Σπάρτη «ώστε να τα καταφέρει»”. Από την πρώτη εξήγηση που δόθηκε στην Γεννηματά από το ΓΕΣ είναι ότι το περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάρτιο – και όχι τον Μάιο- και ότι ο εν λόγω νέος δεν πήρε απαλλαγή αλλά 6μηνη αναβολή. Η αναπληρωτής Υπουργός, δίνοντας εντολές για τήρηση της νομιμότητας και της ισοπολιτείας για όλους, ζήτησε να εξετασθεί σε βάθος η καταγγελία και να της δοθεί γραπτό πόρισμα μέχρι την Δευτέρα.

Να θυμίσουμε ότι νεοσύλλεκτοι  φέρονται να κατήγγειλαν στο ”Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων” (γνωστό για την διασπορά αριστερής κατάπτυστης προπαγάνδας κατά του στρατού) τα εξής απίθανα, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης: “…γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, παρουσιάστηκε εκπρόθεσμα για να ζητήσει την απαλλαγή του από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις με οποιονδήποτε τρόπο (δηλαδή “εφευρίσκοντας” οποιαδήποτε ασθένεια ήταν δυνατόν, από τις ψυχιατρικές που χρησιμοποιούνται συνήθως ως άλλοθι, ακόμη και ορθοπεδικές). Σαν να μην ήταν αρκετή η έκπληξή μας από το γεγονός καθαυτό, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίεργα όταν στην εκπρόθεσμη αυτή διαδικασία,  ο Χρυσαυγίτης ζήτησε να πάρει την απαλλαγή “εδώ και τώρα”, απειλώντας με οποιοδήποτε τρόπο στρατιώτες και στελέχη του ΚΕΕΜ αλλά και του στρατιωτικού νοσοκομείου της Τρίπολης (411) αν δεν την έπαιρνε. Κάποιος θα πίστευε ότι σε αυτό το σημείο θα παρέμβαινε η στρατονομία, θα εξεταζόταν κάποια στιγμή ο Χρυσαυγίτης για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του και θα αποφαινόταν η αρμόδια επιτροπή απαλλαγών για το αν είναι ικανός να υπηρετήσει ή όχι. Αντίθετα, αυτό που έγινε ήταν ότι έφυγε από το στρατόπεδο (αν και ουσιαστικά λιποτάκτης!), και με αντίστοιχες σωματικές απειλές κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο Ι-5 από το νοσοκομείο, απειλώντας τόσο το ιατρικό όσο και το στρατιωτικό προσωπικό με προσωπικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας την εντοπιότητά του”.

Πρόκειται για μια «μαρτυρία» που προκαλεί τον γέλωτα και το μόνο που κάνει είναι να αποτελεί άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια δυσφήμισης του Κινήματος. Προσπαθούν να βαφτίσουν μέλη της Χρυσής Αυγής, άτομα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση και μάλιστα να τους αποδώσουν πράξεις που αντιτίθενται σε κάθε ηθικό και αληθινό που πρεσβεύει η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Το εν λόγω περιστατικό είναι προφανώς αποκύημα της φαντασίας των ατόμων που αποστρέφονται την στρατιωτική θητεία και την τιμή προς την Πατρίδα. Ακόμα και οι ίδιοι φάσκουν και αντιφάσκουν, καθώς η «μαρτυρία» αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη τον Μάιο, ενώ επί της ουσίας και όπως αποδείχτηκε ότι έγινε τον περασμένο Μάρτιο.

Κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής δεν θα προσπαθούσε με δόλιο τρόπο να αποφύγει την στράτευση, καθώς δεν υπάρχει υπέρτατη Τιμή από την προσφορά και την υπηρεσία της Πατρίδας. Καλά θα κάνουν, λοιπόν, οι λοιποί «μπαχαλάκηδες» να ασχοληθούν με το πώς οι ίδιοι θα «γλιτώσουν» την στράτευση, καθώς το μόνο που πιστεύουν είναι η άρνηση κάθε ηθικής και τιμής, ενώ διασπείρουν παντού το μίσος τους για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-maimou-chrusaugiths…-i-5-psarwse-th-fwfh-gelane-oi-petres-sto-upetha#.UdiLH_lM_RM#ixzz2YIr1A06e

Exit mobile version