Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί επιτέθηκαν στην Τ.Ο. Κορίνθου – Τραυμάτισαν σοβαρά 70χρονο πολίτη και έφυγαν τρέχοντας

korinthos-anarxikoi0

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο 70χρονος πολίτης που τραυματίστηκε από τους θρασύδειλους, νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει εσωτερική αιμορραγία και βρίσκεται σε καταστολή. Ευτυχώς, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση είναι εκτός κινδύνου.
Ομάδα 100 περίπου αναρχικών με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκαν πριν λίγο στα γραφεία της Τ.Ο. Κορίνθου. Λίγο πριν ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων θρασύδειλοι, μεταφερόμενοι από την Αθήνα και άλλες πόλεις στην Κόρινθο, κατέστρεψαν αυτοκίνητα πολιτών και τραυμάτισαν σοβαρά 70χρονο πολίτη. Έφυγαν τρέχοντας, προτού φθάσουν στο χώρο οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κορίνθου.

Ενώ η εγκληματική ομάδα συγκεντρώνονταν πλησίον των γραφείων και κάτοικοι της περιοχής είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ παρέμβαση των Αρχών πριν ή μετά το επεισόδιο. Ήταν τέτοιο το θράσος αυτών των υποκειμένων, που έφθασαν στο σημείο να προπηλακίζουν κατοίκους της περιοχής και θαμώνες παρακείμενων καφενείων. Μόλις αντελήφθησαν ότι φθάνουν στο σημείο οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κορίνθου, έφυγαν τρέχοντας σαν λαγοί. Όπως και το προηγούμενο Σάββατο στην Πάτρα τα “οργισμένα νιάτα” εκτονώθηκαν σε κάδους και περιουσίες πολιτών.

Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία σε ολόκληρη τη χώρα, τόσο το κράτος του Μνημονίου χρησιμοποιεί αυτά τα ανδρείκελα για να τρομοκρατούν τους απλούς Έλληνες πολίτες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δήθεν αντιεξουσιαστές δεν επιτέθηκαν ΠΟΤΕ σε συγκέντρωση της διεφθαρμένης εξουσίας του Μνημονίου. Κόντρα στις μάταιες προσπάθειές τους, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ο. Κορίνθου

Κανονικότατα διεξήχθη η αποψινή ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Ευστάθιου Μπούκουρα  στα γραφεία της Τ.Ο. Κορίνθου. Παρά την θρασύδειλη επίθεση των γνωστών παρακρατικών, που κατάφεραν να σπάσουν σταθμευμένα αυτοκίνητα και να χτυπήσουν σοβαρά στο κεφάλι έναν 70χρονο πολίτη, τα γραφεία λειτούργησαν όπως προβλέπεται. Ο κόσμος απέδειξε πως σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκε την άνανδρη επίθεση των αναρχοάπλυτων και γέμισε τα γραφεία για να ακούσει μια γεμάτη δυναμισμό και παλμό ομιλία. Ο Συναγωνιστής Μπούκουρας δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται αλλά με Πίστη και Πειθαρχία στην Ιδέα μας και στον Αρχηγό μας βαδίζουμε τον δρόμο της Τιμής και του Καθήκοντος. Εν μέσω πολλών και θερμών χειροκροτημάτων δήλωσε πως Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Στο τέλος άπαντες οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος
.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parakratikoi-epitethhkan-sthn-t.o.-korinthou-traumatisan-70chrono-polith-ka#.UdiMZflM_RM#ixzz2YIsJRzOd

Exit mobile version