Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί οι κουκουέδες κάθονται… σούζα μπροστά στους Μητσοτάκηδες;

kiriakos__article

Το παρακάτω παραπολιτικό σχόλιο προέρχεται από τη στήλη «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος» και είναι ενδεικτικό των… επαναστατικών διαθέσεων του ΠΑΜΕ και κατ’ επέκτασιν του ΚΚΕ:

Του άρεσε το ΠΑΜΕ «Εντυπωσιασμένος δήλωνε από το… ΠΑΜΕ ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκης: «Αυτοί του ΠΑΜΕ είναι κύριοι» γύρισε και είπε στην υφυπουργό κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία του απάντησε: «Μα και εσύ ήσουν κύριος απέναντί τους». Οι του ΠΑΜΕ, που επισκέπτονται ένα-ένα τα υπουργεία, ανέβηκαν (χωρίς πανό και ντουντούκες) στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη για να του ζητήσουν να μη γίνουν απολύσεις, ώστε να μη μείνει στην Ιστορία ως ο υπουργός των απολύσεων: «Πόσους θα απολύσετε;» τον ρώτησαν ορθά κοφτά, αφού δεν πήγαν στον υπουργό για δημόσιες σχέσεις. Το πρώτο πράγμα που τους είπε ο υπουργός, προσφέροντας στον καθένα από ένα μπουκάλι νερό, ήταν: «Κινητικότητα δεν σημαίνει και απολύσεις. Ούτε εγώ ούτε η κυρία Χριστοφιλοπούλου θέλουμε απολύσεις, δεν έχουμε όρεξη, ρε παιδιά, να απολύσουμε κόσμο. Αλλά οι μνημονιακές μας υποχρεώσεις πρέπει να τηρηθούν και θα φύγουν όσοι πρέπει από το Δημόσιο προς όφελος των πολιτών».

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giati-oi-koukouedes-kathontai…-souza-mprosta-stous-mhtsotakhdes#.UdiOZvlM_RM#ixzz2YIuFQMDr

Exit mobile version