Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κυβερνήσεις Καραμανλή από το 2004 έως το 2009 εκτόξευσαν το χρέος

pakis-karamanlais__article

Οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή την περίοδο 2004 έως το 2009 και το όργιο σπατάλης και προσλήψεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την χρεοκοπία της Ελληνικής οικονομίας. Αυτό αναφέρεται στον Τύπο όπου παρουσιάζεται αναλυτικός πίνακας με το «ημερολόγιο του χρέους» από το 1975 έως και το 2009. Σε αυτό τον πίνακα που παρουσιάζονται το έλλειμμα του ΑΕΠ και το χρέος της χώρας, επισημαίνεται ότι στο τέλος του 2009 το χρέος είχε εκτοξευτεί στο 127,9% του ΑΕΠ και το έλλειμμα στο 15,6%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις 7 Μαρτίου του 2004 έως και τις 30 Ιουνίου του 2009 πραγματοποιήθηκαν 865.132 γαλάζιες προσλήψεις με την υπογραφή του Προκόπη Παυλόπουλου.

Πρόκειται για στοιχεία που επιβεβαιώνουν την σπατάλη δημοσίου χρήματος και την προδοσία των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης. Οι διεφθαρμένοι πολτικάντηδες όλα αυτά τα χρόνια προωθούσαν το σύστημα της μίζας και της κλεψιάς με μοναδικό σκοπό τον προσωπικό πλουτισμό. Απαιτείται κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-kubernhseis-karamanlh-apo-to-2004-ews-to-2009-ektojeusan-to-chreos#.UdiPIPlM_RM#ixzz2YIv3L4J1

Exit mobile version