Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

ΚΑΜΜΕΝΟΣΣΚΑΦΟΣ

Την επέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη –μετά από σχετική εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου- προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Τα Νέα» για το 18μετρο κότερο «Iliatoras of London», που σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, «έως πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο», ενώ είναι ιδιοκτησίας του προέδρου Πάνου και του πατέρα του.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο πατέρας του Πάνου Καμμένου είχε στην ιδιοκτησία του το σκάφος “Iliatoras of London” από το 1993. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι μετά από έρευνα που έκανε διαπίστωσε ότι το 18μετρο σκάφος δηλώθηκε για πρώτη φορά το 2010. Εν τω μεταξύ, με νέο δημοσίευμά της, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η οφσόρ εταιρεία Cass Corporation η οποία εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια του σκάφους από το 1993 έως το 2010, οπότε και δηλώθηκε από τον κ. Ηλ. Καμμένο στις ελληνικές Αρχές, εμφάνιζε μηδενική οικονομική δραστηριότητα, ακόμη και ενώπιον των Αρχών του φορολογικού παραδείσου, τη Νήσο Μαν!
Το φοβερό είναι ότι η εταιρεία αυτή, η οποία έλαβε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά του «Iliatoras of London» από την τράπεζα BNP Paribas και το αποπλήρωσε το 2008, απέφυγε να το δηλώσει στις Αρχές της Νήσου Μαν, προκειμένου να φοροδιαφύγει κι εκεί!

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται για τρίτη συνεχή ημέρα η απόλυτη σιωπή των καναλιών για την υπόθεση; Γιατί άραγε;

Exit mobile version