Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άφαντοι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων – Σχεδίαζαν την απελευθέρωση του Ριζάι

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για την ανεύρεση των Αλβανών συμμοριτών. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως οι αλβανοί εγκληματίες επιχειρούν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Οι δραπέτες των Τρικάλων ετοίμαζαν σχέδιο απελευθέρωσης του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι από το σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού. Οι κακοποιοί, που είναι άφαντοι παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας, σκόπευαν να επιτεθούν στις φυλακές Δομικού, ανατινάζοντας τον εξωτερικό τοίχο και με μεγάλη δύναμη πυρός να απελευθερώσουν τον Ριζάι, έναν από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς. Συγκεκριμένα σε αυτοκίνητο κοντά τις φυλακές Δομοκού είχαν βρεθεί ένα καλάσνικοφ, 5,5 κιλά εκρηκτική ύλη ΤΝΤ, 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του ΤΝΤ, πυροκροτητές, ρούχα και άλλος εξοπλισμός

Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο Δομοκό, οι οποίοι στρέφονται κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι παίζει με τις ζωές τους. Αναρωτιούνται, επίσης, γιατί οι αρμόδιοι δεν είχαν φροντίσει να μεταθέσουν σε άλλη φυλακή τον Ριζάι, αφού γνώριζαν, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του τελευταίου με τους δραπέτες, ότι ετοιμαζόταν “χτύπημα” στο Δομοκό. Επισημαίνουν μάλιστα ότι ο βαρυποινίτης θα μπορούσε να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, στα κελιά των κρατουμένων της 17 Νοέμβρη που είναι απόλυτα ασφαλή και παράλληλα φυλάσσονται από μεγάλη δύναμη της αστυνομίας. Αντίθετα, στο Δομοκό, το Αστυνομικό Τμήμα τις νυχτερινές ώρες διαθέτει μόνο τρεις αστυνομικούς, και για να φτάσει δύναμη από την Λαμία χρειάζεται τουλάχιστον 40 λεπτά.

Η υπόθεση φανερώνει για ακόμη μια φορά  ότι υπάρχει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας της πατρίδας μας από τις παραστρατιωτικού τύπου κινήσεις των αλβανών. Η εντεινόμενη δράση των αλβανών παραστρατιωτικών και εγκληματιών χτυπούν καμπανάκι κινδύνου για εξελίξεις που θα πρέπει να προληφθούν και η Ελλάδα πρέπει να λάβει άμεσα τα μέτρα της για να μην ξαναβρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/afantoi-oi-drapetes-twn-fulakwn-trikalwn-schediazan-thn-apeleutherwsh-tou-r#.Udlck_lM_RM#ixzz2YMU1wttD

Exit mobile version