Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Σκάλα Λακωνίας – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΚΑΛΑ

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στη Σκάλα Λακωνίας. Τα πρόσφατα κρούσματα ληστειών και επιθέσεων από ρομά και λαθρομετανάστες έβγαλαν στον δρόμο τους Έλληνες πολίτες. Με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή οι Λάκωνες απαίτησαν να επιστρέψει η ασφάλεια στον τόπο τους.

Ανάλογα περιστατικά στην Τραπεζοντή της Σπάρτης έλαβαν τέλος μετά την παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων.

Εκτός από τους εξοργισμένους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων, στην εκδήλωση της Σκάλας έδωσαν το παρόν πολλοί συναγωνιστές και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος (Κουκούτσης, Μίχος, Λαγός, Κασιδιάρης, Κούζηλος). Ακολούθησε δυναμική πορεία με εθνικιστικά συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης. Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης ακούγεται πλέον σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.


Βίντεο με τις ομιλίες και την πορεία τις επόμενες ώρες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekatontades-ethnikistes-sthn-skala-lakwnias-fwtoreportaz#.Udmx6flM_RM#ixzz2YO4FbOTI

Exit mobile version