Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυρήνας Περάματος: Ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά

ΛΑΙΚΗΑΓΟΡΑ

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους Συναγωνιστές, που για μια ακόμη φορά έδειξαν υψηλό φρόνημα και απόλυτη πειθαρχία. Το πρωί της Πέμπτης 4/07/2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική- πολιτική δράση του πυρήνα Περάματος, στη μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της περιοχής και στις παρακείμενες οδούς. Η φάλαγγα των Συναγωνιστών ξεκίνησε από τα γραφεία μας, διέσχισε όλη την λαϊκή αγορά και τη γύρω περιοχή, συνέχισε την πορεία της στην κεντρική λεωφόρο του Περάματος και κατέληξε στο σημείο εκκίνησης

Με απόλυτη τάξη και πειθαρχία μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας και με την αποδοχή του κόσμου να είναι, για άλλη μια φορά, εντυπωσιακή και ενδεικτική της απήχησης που έχουν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής στα λαϊκά στρώματα. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι το υλικό που είχαμε προς διανομή εξαντλήθηκε, πριν ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη δράση! Ο πυρήνας Περάματος θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση να στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Λαού μας, με πλήθος πολιτικές και κοινωνικές δράσεις, μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρομίσει επιτέλους ο τόπος!

Διανομή τροφίμων

Το απόγευμα της Πέμπτης 4/07/2013, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες από την τον πυρήνα Περάματος, υπό την καθοδήγηση του Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Συναγωνιστή Λαγού Ιωάννη. Με απόλυτη τάξη και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ο πυρήνας μας διένειμε μεγάλες ποσότητες ψαριών, λαχανικών, χόρτων, οπωροκηπευτικών, σε περισσότερες από 150 ελληνικές οικογένειες, οι οποίες βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο τα οδυνηρά αποτελέσματα της πολιτικής των μνημονίων.

Τη στιγμή που οι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων και τα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι, στερούν από τους συμπατριώτες μας ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα, κάνει πράξη το σύνθημα μας: «Τα χρήματα του Λαού, επιστρέφουν στον Λαό».

Σε πείσμα όλων όσων έχουν αποφασίσει την εξαθλίωση και τον ανθελληνισμό της Πατρίδας μας, εμείς οι Χρυσαυγίτες δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον δίκαιο Αγώνα υπέρ των συμφερόντων του λαού μας, μέχρι να ελευθερώσουμε την Ελλάδα και χτίσουμε ένα Εθνικό Κράτος. Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει επιτέλους ο τόπος!

Πέραμα: 25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
Τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-chania-perama-kalamata-lasita#.UdnQbvlM_RM#ixzz2YOVVwZO1

Exit mobile version