Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα «Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα «Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ». Ομιλητής ο Συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποδούλωση της Πατρίδας μας από τους ξένους δυνάστες. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε λέγοντας, ότι είναι μεγάλη υποκρισία  όσοι μιλάνε για ελευθερία στην Ελλάδα σήμερα. Η λέξη αυτή ισχύει για όλους, εκτός από τους Έλληνες. Η Χώρα μας είναι υποδουλωμένη πνευματικά και οικονομικά, δέσμια των Ευρωπαίων. Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής εξήγησε στους παρευρισκόμενους ποια είναι αυτή η δημοκρατία που έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους οι «πολιτικάντηδες» και τα κομματόσκυλα τους. «Η δημοκρατία τους, όπως τη δίδαξαν οι σιωνιστές, θέλει τα σύνορα της Πατρίδας μας ξέφραγο αμπέλι, εδραιώνει το νόμο περί ευθύνης υπουργών, επιβάλλει τα χαράτσια και νομιμοποιεί τις κατασχέσεις.
klmta

Επιβραβεύει αυτούς που έκλεψαν δισεκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία και ανυψώνει τους λαθρομετανάστες περισσότερο από τους Έλληνες πολίτες. Η δημοκρατία τους, αντίθετα, επιτάσσει τη φίμωση και τη λασπολογία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποτελούμενο από 18 άξιους Βουλευτές και πάνω από 1.000.000 υπερήφανους Έλληνες που το ακολουθούν». Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις «ελευθερίες» που παρέχονται στους Έλληνες μέσω της αυτοαποκαλούμενης δημοκρατίας τους: απαγόρευση της εθνικής ανεξαρτησίας και κάθε ιδανικού που εξυψώνει το ελληνικό πνεύμα. «Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και το μόνο που θα αφήσουν να κάνει ελεύθερα ο Έλληνας είναι να βαράει άδειες κατσαρόλες στο Σύνταγμα. Όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήγε στο Σύνταγμα να υπερασπιστεί τους Έλληνες πολίτες, οι κατοχικές δυνάμεις δεν το επέτρεψαν και έβαλαν τον δοσίλογο τους Καμίνη να μας εμποδίσει, με τη συνδρομή βέβαια της αναρχοαριστεράς και της Ν.Δ». Κλείνοντας ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον Αγώνα που δίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίων των κατοχικών δυνάμεων. Μόνοι μας εναντίων όλων, μέχρι την Τελική Νίκη!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-chania-perama-kalamata-lasita#.UdnQbvlM_RM#ixzz2YOXMNUci

Exit mobile version