Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Στην δήλωση του Τατσόπουλου σχετικά με συνεργασία ΝΔ-Σύριζα, αναφέρεται η φράση “Τι να κάνουμε; Να καλέσουμε τον Στρατό;” Δεν έχουν κανένα δικαίωμα, οι προδότες του έθνους, να καλούν τον στρατό εναντίον των υπερασπιστών του έθνους. Αυτό πρέπει να τονισθεί!

 

Τ. Σ.

 

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Σε νευρική κρίση η Νέα Δημοκρατία από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

 

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις μεταθέσεις στρατιωτικών του στρατού ξηράς για το έτος 2013, έχουν γίνει μεγάλες αδικίες, κατά παρέκκλιση του νόμου περί μεταθέσεων.  Είμαι ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού και με έχουν αδικήσει με τις νέες μεταθέσεις και ζητώ την δικαίωση μου. Έχω υποβάλει στην υπηρεσία ενδικοφανή προσφυγή, αλλά δεν θα με δικαιώσουν. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την προσφυγή στα δικαστήρια, αλλα αυτό δεν είναι η λύση. Πρέπει η εκάστοτε κυβέρνηση να μάθει να εφαρμόζει τον νόμο και όχι επειδή δεν έχουμε μέσο να μας πηγαίνει όπου θέλει για να καλύψει κενές θέσεις ή επειδή δεν θέλουν να πάνε «οι δικοί της». Οτιδήποτε στοιχεία θέλετε μπορώ να σας τα προσκομίσω.

 

Με εκτίμηση Σ.Ε.

 

Χάνουν την ψυχραιμία τους οι Σαμαροφρουροί: Βγάλτε εκτός νόμου και φυλακίστε την Χρυσή Αυγή

 

Για τον 18χρονο καλαθοσφαιριστή… (νιγηριακής καταγωγής). Αν πράγματι ο νεαρός, που γεννήθηκε στην Ελλάδα από νιγηριανούς γονείς, νιώθει Έλληνας, όπως διατείνονται μερικοί θιασώτες της νέας πολυφυλετικής Ελλάδος (τρομάρα τους…), ας κάνει μια ελαχίστη κίνηση ελληνοποίησης του επωνύμου του. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά κυρίως -σεβόμενος τη θεϊκή μας γλώσσα- για να καταστεί πιο εύηχον στο στόμα των Ελλήνων (συμπατριωτών του, κατ αυτόν)… Να δύνανται και κάποιοι δύσμοιροι τηλεπαρουσιαστές -τύπου «Τρέμη»- να το προφέρουν ευκόλως και όχι να το αποφεύγουν -που φαντάζει περιφρόνηση προς το νεαρό «αστέρα»- φοβούμενοι πως θα κάνουν σαρδάμ…

 

Ν.Π.

 

Σουλτς: Συνεχίστε κορόιδα την εξαθλίωση, σας ευγνωμονούμε!

 

Πολύς λόγος γίνεται μετά την πτώχευση της χώρας για τις ευθύνες του λαού. Με αφορμή την διαπίστωση ότι η κατάληξη αυτή (όπως και άλλα που θα ακολουθήσουν) ήταν προβλέψιμα από τους διαθέτοντας (και κυρίως μεταχειριζόμενους) την κοινή λογική γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθούν οι ευθύνες που έχει ο λαός. Η άποψη μου είναι ότι ο λαός ενεργεί “σαν λαός” και δεν μπορούμε να περιμένουμε να ενεργήσει αλλιώς. Έχει ευθύνη η κολόνα γιατί δεν τραβήχτηκε ο οδηγός που έριξε το όχημα του επάνω της; Στον Πλατωνικό “ΓΟΡΓΊΑ” ο Σωκράτης υποστηρίζει οτι καλός πολιτικός είναι αυτός που παραδίδει τους πολίτες καλύτερους από ότι τους παρέλαβε. Επίσης σύμφωνα με το Αριστοτέλη ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΚΟΙΝΗ ΜΕΝ Ο ΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΕΣΤΙ, ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΗΝ ΔΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΕΤΕΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΝ Ο ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤ ΑΡΕΤΗΝ. (Πολιτικα)

 

Γ.Γ.

 

Προσδιορίζοντας τον κυριότερο εχθρό

 
Καλημέρα συναγωνιστές. Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε και μας δίνετε δύναμη να ζήσουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε δίπλα σας να τα αλλάξουμε όλα! Είσαστε η μοναδική δύναμη που πραγματικά αντιπροσωπεύει τους Έλληνες. Ανήκω, στους λίγους ίσως, που ποτέ δε ζήτησα ρουσφέτι από κανέναν πολιτικό. Είχα έναν αξιοπρεπή μισθό και μ’ αυτόν σπούδασα δυο επιστήμονες με μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Ανήκα στο χώρο της Ν.Δ. μέχρι που άκουσα και ενημερώθηκα για τη Χρυσή Αυγή. Συμμερίζομαι και σέβομαι τις απόψεις σας. Θαυμάζω τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, τον Αρχηγό που μιλά με τη γλώσσα της αλήθειας αλλά και όλους τους βουλευτές μας, όμωςφοβάμαι να εκδηλωθώ όσο θα ήθελα, γιατί γύρω μας υπάρχει τρομοκρατία. Δουλεύω όμως με κάθε τρόπο και όσο μπορώ, για να ξυπνήσω κοιμισμένες συνειδήσεις. Συνεχίστε δυνατά, γιατί οι δυνάμεις των Ελλήνων τελειώνουν…Μας εκμηδενίζουν και μας εξαθλιώνουν κάθε μέρα. Δώστε μας κουράγιο να ζήσουμε στην ανατολή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού! Αυτή είναι η κραυγή αγωνίας των Ελλήνων που ακούγεται από παντού!

 

Μ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/7-2013#.UdnuDvlM_RM#ixzz2YP0uwz8V

Exit mobile version