Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο θρασύς Μούιζνιεκς επανήλθε: «Να απαγορευθεί η Χρυσή Αυγή!»

nilsmuiznieksjpg__article

Ο λυσσασμένος ανθέλληνας και φανατικός πολέμιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο καλοπληρωμένος υπαλληλάκος που θεωρεί πιο σημαντικά τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών από την ασφάλεια της Ελλάδος, ο ταυτιζόμενος με τις απόψεις του Σόρος και των υπολοίπων ταγών της παγκοσμιοποίησης για την προώθηση των πολυπολιτισμικών κοινωνιών και την πλήρη συντριβή των εθνικών κρατών, επανεμφανίστηκε. Ο λόγος για τον Νιλς Μούιζνιεκς, τον επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (των λαθρομεταναστών, συμπληρώνουμε Εμείς) στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ο οποίος επανειλημμένως ανακατεύεται στα εσωτερικά θέματα της Χώρας, έχοντας την εντύπωση ότι μπορεί να φέρεται ως δερβέναγας.

Η νέα ιταμή επίθεση του συγκεκριμένου αργυρώνητου υπαλληλίσκου αφορά επιστολή του στο περιοδικό «The Economist», στις 6 Ιουλίου 2013, με την οποία εκφράζει τις αντιρρήσεις του (!) για το τμήμα του ρεπορτάζ όπου τονίζεται ότι «η απαγόρευση του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι αντίθετη με το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου». Θρασύτατος, ως συνήθως, ο θλιβερός αυτός τύπος αγνοώντας την θέληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων ζητάει ευθέως να απαγορευτεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για την ακρίβεια λέει, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Η Ελληνική Δημοκρατία απειλείται σοβαρά. Έχω ενεργά παροτρύνει τις ελληνικές Αρχές για τη δίωξη μελών της Χρυσής Αυγής και άλλων που έχουν επιδοθεί σε ρητορική μίσους ή βίαιες ρατσιστικές επιθέσεις. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι ελληνικές Αρχές έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν τη Χρυσή Αυγή. Η Ελλάδα δεσμεύεται από τη Διεθνή Σύμβαση για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Διακρίσεων, το άρθρο τέσσερα της οποίας καλεί τα κράτη να απαγορεύσουν ρατσιστικές οργανώσεις. Σύμφωνα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, τα κράτη μπορούν να επιβάλλουν περιορισμούς σε πολιτικά κόμματα και στα μέλη τους ή στους υποστηρικτές τους. Οι περιορισμοί αυτοί είναι επιτρεπτοί αν διαπιστωθεί πως ένα πολιτικό κόμμα χρησιμοποιεί βία για να επιτύχει τους στόχους του και αρνείται τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες, συμπεριλαμβανομένης της αρχής της απαγόρευσης των διακρίσεων».

Έχει «παροτρύνει», λοιπόν, ο ανάλγητος, αναίσθητος και επαγγελματίας αντιρατσιστής Μούιζνιεκς. Ποιος νομίζει ότι είναι; Και που νομίζει ότι απευθύνεται; Για το πρώτο δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η θρασύτητα του είναι μεγαλύτερη από την μεγαλομανία του. Να θεωρεί, δηλαδή, ότι μπορεί να διατάξει και να επιβάλει τις απόψεις των αφεντικών του σ’ ένα ανεξάρτητο (υποτίθεται) κράτος. Για το δεύτερο είναι ολοφάνερο σε ποιους απευθύνεται: Στους έντρομους και δειλούς υποτακτικούς της τρόικα, του ΔΝΤ και των ξένων κέντρων αποφάσεων. Στα ανθρωπάκια που αντί να πουν στο «νούμερο» αυτό ότι δεν έχει κανένα νομικό και πάνω απ’ όλα ηθικό δικαίωμα να ζητά να τεθεί εκτός νόμου ένα νόμιμο και κυρίως έντιμο πολιτικό κόμμα κάθονται «σούζα», όταν τους μιλά.

Στον τύπο αυτό, που εντελώς ξεδιάντροπα επιχειρεί επέμβαση στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, του λέμε ότι αν θέλει λαθρομετανάστες ας του πάρει στο σπίτι του και σ’ εκείνα των αφεντικών του. Εκεί ας εφαρμόσει όσα «ανθρώπινα δικαιώματα» θέλει. Και ας γνωρίζει ότι, σε αντίθεση με τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων που τον καλοδέχονται, είναι ανεπιθύμητος στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που τραβά τα πάνδεινα από τα «κατορθώματα» των λαθρομεταναστών. Να απαγορευθεί η είσοδος του Μούιζνιεκς στην Χώρα μας! Είναι Εθνική και Λαϊκή απαίτηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-thrasus-mouiznieks-epanhlthe-na-apagoreuthei-h-chrush-augh#.Udsld_lM_RM#ixzz2YUOe3RLH

Exit mobile version