Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία: Μέσα “ενημέρωσης” και προπαγάνδας – Η άλλη συνεκδοχή

mme-diaplekomena__article

Ένα αντιλαϊκό και αντεθνικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται απαραιτήτως τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης για να καθοδηγεί την κοινή γνώμη. Στα ανεξάρτητα κράτη, η εκάστοτε κυβέρνηση ταυτίζεται (λειτουργικά αν όχι και δομικά) με το σύστημα και ελέγχει τα κρατικά μέσα μαζικής επιρροής με τα οποία ασκεί την δική της επιρροή και εξισορροπεί τα ιδιωτικά σε περίπτωση που αυτά αντιπολιτεύονται. Με την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία ο έλεγχος των «μέσων μαζικής προπαγάνδας» αλλάζει κυρίους και δίδεται η περιστασιακή ευκαιρία να ακούγονται κάποιες απόψεις, έστω και στοιχειωδώς διαφορετικές από αυτές του οικονομικού κατεστημένου των μεγαλοεργολάβων που ελέγχει τα ιδιωτικά με πάγια συναίνεση στους ντόπιους και ξένους εξουσιαστές.

Η σημερινή Ελλάδα ευρίσκεται υπό την κατοχή του διεθνούς σιωνιστικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και η πλήρης υποταγή της σε αυτό απαιτεί και τον πλήρη έλεγχο τόσο των κρατικών όσο και των ιδιωτικών μέσων προπαγάνδας.

Με τα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλλονται στην Πατρίδα μας από τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, υπάρχει για το Καθεστώς και ο στατιστικά απίθανος κίνδυνος να καταλάβει την εξουσία η Χρυσή Αυγή (sic), η οποία είναι και το μόνο κόμμα που δεν ελέγχεται από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, οπότε μέχρι τις επόμενες εκλογές πρέπει ουσιαστικά να ιδιωτικοποιηθούν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ώστε αφ’ ενός να προλάβουν να εκβιάσουν την κοινή γνώμη και αφ’ ετέρου σε περίπτωση αστοχίας των εθνοαποδομητικών δυνάμεων στις εκλογές να ασκούν αντιπολίτευση σε μιαν απίθανα πιθανή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που οπωσδήποτε θα εναντιωνόταν στο διεθνές σιωνιστικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το εν εξελίξει «Πείραμα της Ελλάδος» είναι εξόχως σημαντικό για αυτούς, όπως απέδειξαν και τα δήθεν «λάθη του ΔΝΤ», την εμπλοκή του οποίου είχε ζητήσει πιεστικά η κα Μέρκελ για να δώσει την τεχνογνωσία του, στην σωτηρία των δανειστών που κινδυνεύουν από πτωχεύσεις υπερχρεωμένων κρατών. Η Ελλάς αν και περιστασιακά άοπλη και φαινομενικά μωρή από την ανικανότητα της μνημονιακής κυβέρνησης, είναι ο άμεσος κληρονόμος του πολιτισμού που δίνει αξία στο ανθρώπινο πρόσωπο. Η εξαφάνισή της θα επιτρέψει στις απάνθρωπες δυνάμεις οικονομικής κατοχής να αλλοιώσουν αυτόν τον πολιτισμό και να χειρίζονται τους πληθυσμούς των Εθνών ως άτομα – μέλη συνόλων οικονομικών μονάδων και όχι ως πρόσωπα κοινωνούντων ανθρώπων.

Η κατάληψη της ΕΡΤ από τα ΜΑΤ και η εκδίωξη των εργαζομένων στο κτίριο σε αυτό το σχέδιο αποσκοπεί και όχι στην αποκατάσταση της δήθεν «Δημοσίας Τάξεως». Δεν ψυχοπονέθηκε ξάφνου ο εσμός των σοσιαλφιλελεύθερων εξουσιαστών για το θρασύ παρακομμουνιστικό σκυλολόϊ και την αναρχότροπη αριστεράντζα που ο ίδιος εθνοδιαλυτικός εσμός διόρισε και ανέχθηκε. Ούτε νοιάστηκαν για το οικονομικό ξεσάλωμα των χρυσοκανθάρων της ΕΡΤ.  Δεν ανασυγκροτούνται  υπέρ του Λαού τα γερά δομημένα πολιτικοοικονομικά  συμφέροντα της μεταπολίτευσης με «γενικούς κουμανταδόρους της ανασυγκρότησης» τύπου μεταπολιτευτικών – μνημονιακών Καψήδων, χαϊδεμένων παραγώγων της μεταπολίτευσης με «αριστερό άρωμα». Όμως δεν γέννησαν την κρίση των μακροοικονομικών μεγεθών τα κρατικοδίαιτα παράσιτα της ΕΡΤ (άσχετα με το τυφλό μίσος σχεδόν της ολότητας των υπαλλήλων της και την προθυμία τους ενάντια στο Κίνημά μας).

Συνεπώς η δικαιολογία για την μείωση των δημοσίων υπαλλήλων και η δήθεν προσέλκυση επενδύσεων δεν πείθουν πλέον ούτε τους πιο καλοπροαίρετους ανόητους. Προφανώς οι επενδύσεις είναι ωφέλιμες για την πατρίδα μόνον όταν αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το έλλειμμα εξωτερικών συναλλαγών, ενώ συγχρόνως βοηθούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και όχι εις βάρος αυτού. Δεν θέλουμε την ευημερία των αριθμών όπως συμβαίνει στην Κίνα και την Ινδία αλλά τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων του Λαού μας.

Μέχρι τώρα ο Εχθρός ήταν αόρατος, κρυμμένος στη θολούρα οικονομοτεχνικών όρων που δεν καταλαβαίνει ο λαός, ιδίως όταν έχει υποστεί συστηματικό εκμαυλισμό από τους εμπαθείς αντιχρυσαυγίτες κυρίους, τους φερ ειπείν «καθεστωτικούς παπαγάλους της καταστροφής» (λέγε με Πρετεντέρη, «Μπάμπη», Παπαχελά).

Σήμερα ο Εχθρός έχει αποθρασυνθεί και νομίζοντας ότι έχει φθάσει στο τελικό στάδιο κυριαρχίας του δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ενώ χρησιμοποιεί απροσχημάτιστα κάθε μηχανισμό για να μη ξεφύγει ο αγελαίος κόσμος από το μονόδρομο της αυτοκαταστροφικής υπακοής. Έτσι θ’ αντικαταστήσει τις ξεχαρβαλωμένες από την πολλή χρήση  αριστερές μπαγκατέλες παλαιάς κοπής, με φρέσκο «πράγμα», πιο λειτουργικό και πονηρεμένο. Ποσώς μας νοιάζει για τις χορτασμένες βδέλλες της αποπληροφόρησης. Δυό πτυχές έχει η αντίθεσή μας στην καινούργια αιφνίδια καθεστωτική λοβιτούρα: Προστασία της επιβίωσης των ολίγων φιλότιμα εργαζομένων στον τομέα των ΜΜΕ, ώστε να μη συμπαρασυρθούν από τα χρυσωμένα απόβλητα την ώρα της κάθαρσης.

Και κυρίως άρνηση του χαλκευμένου ψευτοδιλήμματος: ή ατέλειωτο γλεντοκόπι ξεσάλωτων εθνοαποδομητών  επ ονόματι της «δημοκρατίας» ή  καλλιέργεια επιτήδειων καθωσπρέπει λακέδων και λιβανιστών των ξενόδουλων κυβερνώντων! Η αντίσταση στα σχέδια του εχθρού δεν είναι συνδικαλιστικό ζήτημα υπεράσπισης μιας μερίδας εργαζομένων. Η γενικευμένη αντίσταση αποτελεί Εθνικό Καθήκον όλων των Ελλήνων κατά των κατακτητών και των διορισμένων κυβερνήσεών τους.

Χρήστος Μεϊντανάς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-mesa-enhmerwshs-kai-propagandas-h-allh-sunekdochh#.UdsyyvlM_RM#ixzz2YUcvNB39

Exit mobile version