Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Συναγωνιστές, όπου και αν πάει η Χρυσή Αυγή χαίρει της καλύτερης υποδοχής κάνοντας τους εχθρούς μας να μην ξέρουν τι άλλο να κάνουν και τους δημοσιογράφους -παπαγαλάκια της διαπλοκής- να σιωπούν. Οι δημοτικοί αστυνομικοί ήταν οι τελευταίοι που δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τους συναγωνιστές μας. Λογικό είναι κάτι τέτοιο, οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι και αυτοί εργαζόμενοι, είναι Έλληνες και βλέπουν και αυτοί πως μόνο η Χρυσή αυγή λέει αλήθειες και είναι η μοναδική αληθινή αντιμνημονιακή δύναμη που δεν κάνει ό,τι πούνε οι υπάλληλοι της τρόικα. Δηλαδή τι περίμεναν οι κύριοι των καναλιών και των εθνικών εργολάβων; Οι νέοι και οι νέες της δημοτικής αστυνομίας που έχουνε ζήσει στο πετσί τους (πραγματικά!) την εγκληματικότητα και τη βία των λαθρομεταναστών στα αστικά κέντρα, έχουνε δει με τα μάτια τους το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο και βλέπουνε την ηγεσία αυτής της χώρας να μην θέλουνε να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση; Ερχόμαστε!

 

Ι.Α.

 

Κλαίγεται και στο BBC ο Δένδιας για τη Χρυσή Αυγή

 

Συγκλονιστικό το κείμενο του Αρχηγού για τον αγωγό ΤΑΡ, τη γεωπολιτική και την υποτιθέμενη ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών Τουρκίας, Ελλάδας. Αλβανίας! Δυστυχώς, τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ δεν προβάλουν ούτε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και φυσικά δεν καλούν τον Αρχηγό και τα μέλη του κοινοβουλίου! Όμως, ο απλός λαός έχει τον τρόπο και ακούει τη φωνή της αλήθειας και γι΄ αυτό συντάσσεται με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλο και πιο δυναμικά και με αυξανόμενες τάσεις! ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ! Γιατί άραγε; Γιατί δεν συντάσσονται με αριστερά-προοδευτικά κόμματα; Πού είναι η νεολαία του σύριζα; Η Ελλάδα έχει διεφθαρμένους πολιτικούς και προσκυνημένους συγκυβερνήτες αλλά οι πολίτες της είναι ΕΛΛΗΝΕΣ με εθνική συνείδηση και ελληνικές καταβολές! Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη φωνή που ενοχλεί το διεθνές σιωνιστικό λόμπι. ΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

 

Σε πανικό η Guardian: Αφιέρωμα στην “Αθήνα της Χρυσής Αυγής”!

 

Κάθε άνθρωπος έχει μια αγαπημένη ιστορική προσωπικότητα. Εμείς οι Έλληνες είμαστε τυχεροί γιατί το πάνθεον των ηρώων μας είναι τεράστιο. Για εμένα προσωπικά ο Παύλος Μελάς είναι η αγαπημένη μου ιστορική προσωπικότητα! Σε χρόνια δύσκολα έμαθα από τον πατέρα μου την ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα και πήγα μικρό παιδί να δω συνοδεία του πατρός μου την ταινία «Παύλος Μελάς» στον κινηματογράφο ,πριν απαγορευθεί! Ήμουν τυχερή! Οι παλαιότεροι θα θυμούνται! Έκτοτε η ταινία δεν ξαναπροβλήθηκε. Απλά πριν δύο χρόνια κυκλοφόρησε μαζί με ένα στρατιωτικό περιοδικό. Είναι ένας ύμνος εις την ελευθερία! Δεν θα αφήσουμε τους τυχοδιώκτες ανθέλληνες πολιτικούς να αλλοιώσουν την ιστορία μας και να μας αναγκάσουν στην ιστορική λήθη και παραχάραξή της από τους πρόθυμους εγχώριους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης. Αγώνας μέχρις εσχάτων!

 

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην ελληνική νεολαία

 

Αποφάσισα να στείλω αυτό το μήνυμα όχι για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για να πω κι εγώ την γνώμη μου για τα τεκταινόμενα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που βλέπω το λαό μου να υποφέρει. Και ψάχνω να βρω τις αιτίες … Μια νεολαία που αντί να διδάσκεται ιστορία, αντί να σέβεται τις παραδόσεις της, αντί να προσπαθεί να φτιάξει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που θα έρθουν σε αυτό τον κόσμο διδάσκεται την ευκαιριακή καλοπέραση με ότι συνεπάγεται αυτό. Καλή η διασκέδαση αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός. Καλή η διασκέδαση, καλό και το γέλιο. Αλλά όταν κάποιος γελάει συνέχεια και χωρίς λόγο έχει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό κατά πάσα πιθανότητα. Και ναι τα πρότυπα και οι αξίες άλλαξαν… Πρότυπα είναι οι τραγουδιστές, οι μισοξεβράκωτες ντίβες που δεν έχουν κρατήσει ούτε την ελάχιστη δόση αξιοπρέπειας. Αξίες είναι τα ναρκωτικά, το να είσαι στη μόδα, αν ανήκεις και σε καμία κομματική νεολαία και έχεις και ράστα μαλλιά ακόμα καλύτερα! Οι εθνικοί ήρωες αντιμετωπίζονται σαν να ήταν κάποιοι μισότρελοι που πολέμησαν άνευ λόγου και αιτίας. Και αν βλέπουν την χώρα μας αυτή την στιγμή και τη νεολαία μας ειλικρινά ίσως σκεφτούν “”για αυτό θυσίασα την ζωή μου…γι’ αυτό πάλεψα να διώξω τους τούρκους από την χώρα μου…για να χτίσουν τζαμί στο κέντρο της Αθήνας κάτι φρόκαλα …για να γελούν με εμένα στις εθνικές εορτές άμυαλα πιτσιρίκια … για να λέγεται Έλληνας κάποιος που δεν είναι ”. Και μέσα σε όλον αυτόν τον οχετό όλοι περιμένουν να έρθουν καλύτερες μέρες.. Θα τους απογοητεύσω, αλλά αν δεν προσπαθήσουμε να φέρουμε εμείς τις καλύτερες μέρες μόνες τους δεν θα έρθουν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ψήφισα Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές, θα ψηφίσω και στις επόμενες και ελπίζω κι εγώ όπως όλοι να αλλάξει αυτή η κατάσταση και αν το κόμμα σας μπορεί να το καταφέρει, τότε με χαρά μου θα ξαναψηφίσω.

 

Η εφορία γκρεμίζει το σπίτι του Παύλου Μελά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-iouliou-2013#.UdtC8flM_RM#ixzz2YUwj4JzS

Exit mobile version