Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Καβάλας: Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης

Άκρως επιτυχημένες ήταν οι δύο τελευταίες διανομές τροφίμων που πραγματοποίησε το τελευταίο δεκαήμερο, ολιγομελές Κλιμάκιο της Ν.Ε. Καβάλας, την Πέμπτη 27/06/2013 και την Παρασκευή 5/07/2013, σε τρεις διαφορετικές περιοχές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.
ΚΑΒΑΛΑ1
Η πρώτη διανομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου στον Δήμο Νέστου και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Γέροντας και Νέα Καρυά. Εκεί πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον παράδοση μεγάλων ποσοτήτων ρούχων και τροφίμων σε οικογένειες Ελλήνων συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχουν χτυπηθεί βάναυσα από το προκλητικά ανοργάνωτο, υδροκέφαλο και εχθρικό προς τον Έλληνα κράτος. 

Η δεύτερη διανομή πραγματοποιήθηκε εντός του Δήμου Καβάλας, και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Βρυσούλα, όπου και πάλι το Κλιμάκιο το Συναγωνιστών προέβη σε  παράδοση κατ’ οίκον, σημαντικής ποσότητας ρούχων και τροφίμων σε συμπατριώτες μας.

Οι Συναγωνιστές μας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τις οικογένειες, οι οποίες με την σειρά τους ευχαρίστησαν τα μέλη του Κινήματος, ενώ τους παρότρυναν να συνεχίσουν το σημαντικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, μιας και πολλές ελληνικές οικογένειες, χρήζουν άμεσης βοήθειας και στήριξης, προκειμένου να ανακουφιστούν, έστω και πρόσκαιρα, από τις ανάλγητες πολιτικές των κυβερνήσεων του μνημονίου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που βρίσκεται έμπρακτα και με κάθε τρόπο, στο πλάι των Ελλήνων.

ΚΑΒΑΛΑ: Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-aitwloakarnania-peiraias-kabala-athhna-komothnh#.UdvIAvlM_RM#ixzz2YXI0WUAG

Exit mobile version