Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Αναμενόμενο ήταν να θέλουν οι παιδόφιλοι που βρίσκονται σε μεγάλες θέσεις να αλλάξουν τη νομοθεσία υπέρ τους και στη χώρα μας! Μειώνουν την ποινή για τους ανώμαλους και δεν ασχολούνται με τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων, τον υποσιτισμό 500.000 και πλέον ελληνόπουλων που λιποθυμάνε από την ασιτία στο σχολείο. Ως Ελληνίδα μητέρα καταδικάζω και ως σκέψη την απόπειρα της συγκυβέρνησης των προδοτών να καταθέσουν προς ψήφιση στην ελληνική βουλή νομοσχέδιο που θα μειώνει την ποινή των παιδόφιλων και διακινητών παιδικής πορνογραφίας. Όλοι αυτοί, κίναιδοι οι περισσότεροι και διεστραμμένοι, θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας Ταϋλάνδη όπου μικρά κοριτσάκια και αγοράκια εκδίδονται για λίγα δολλάρια εκπληρώνοντας τις ανώμαλες επιθυμίες των «πολιτισμένων» δυτικών. Χρέος μας να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να απαγορεύσουμε την μείωση της ποινής. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αντισταθεί!

 

Οι Financial Times πήραν στο μεζέ το ΚΚΕ: Παραλίγο να ρίξουν τον Καπιταλισμό…

 

Η κατάσταση της ανεργίας στην Ελλάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει τουλάχιστον έναν άνεργο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βρίσκονται στο όριο της φτώχειας. Φυσικά, όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης έχουν πέσει στο κενό, ενώ ο Έλληνας εξαθλιώνεται και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες. Αίτημα του λαού είναι να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες από τη χώρα μας και να καλυφθούν οι κενές θέσεις εργασίας από Έλληνες πολίτες. Οι μόνοι που μάχονται για τα δικαιώματα του Έλληνα είναι η Χρυσή Αυγή.

 

Ζ.Γ.

 

Η συγκυβέρνηση των υποτακτικών ανακοίνωσε επιπλέον περικοπές στις αμυντικές δαπάνες

 

Συγχαρητήρια για την αγνή, αληθινή και Εθνικιστική ενημέρωση που προσφέρετε μέσα από την ιστοσελίδα σας σε όλους τους Έλληνες. Είμαστε πολλοί, αφανείς και θα σαρώνουμε όλα τα εμπόδια για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

 

Σ.Χ.

 

Πιέζουν οι ευρωπαίοι για κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων

 

Οι Έλληνες πολίτες εκτός από τη μάστιγα της φτώχειας που αντιμετωπίζουν καθημερινά, έχουν και το φόβο των αλλοδαπών εγκληματιών, τους οποίους η ελληνική πολιτεία αδυνατεί να θέσει υπό έλεγχο. Ένα κράτος με υποτυπώδες σωφρονιστικό σύστημα, οι φυλακές είναι ξέφραγο αμπέλι με αστυνόμευση ανύπαρκτη και λαθρομετανάστες, ακόμη και με παραστρατιωτική υποστήριξη, να διαφεύγουν στην ελληνική ύπαιθρο σκορπώντας το θάνατο και τον τρόμο. Ασύλληπτοι οι πιο πολύ και ιδιαίτερα σκληροί εγκληματίες εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητα του αρμόδιου υπουργού ξεφτιλίζουν κάθε μέρα την πατρίδα μας και σκοτώνουν συμπατριώτες μας! Την ίδια ώρα ο κ. Δένδιας διασκεδάζει τον καιρό του μεταξύ Ισραήλ, Ευρώπης και Ελλάδος. Ένας κηφήνας προκλητικότατος με την αδράνειά του και την αφιλοτιμία του ως τα μόνα προτερήματά του έως σήμερα, μαζί με ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΗ λυσσαλέα επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως επισφράγισμα. Φανερό πλέον ότι ο ρόλος του είναι η στοχοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκτελεί εντολές των αφεντικών του και κωφεύει όταν οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ των ερωτούν! Απλά κουνάει το κεφάλι του και αρνείται να απαντήσει… Έρχεται η ώρα που όλοι εσείς θα λογοδοτήσετε και τότε ούτε οι μασόνοι φίλοι σας, θα σας σώσουν!

 

Οι διακοπές του Τζέφρυ… από την Σέριφο στην Κυλλήνη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-iouliou-2013#.UdyarvlM_RM#ixzz2Yarc0Anw

Exit mobile version