Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Μόνοι εναντίον όλων!»

θεσσαλονίκη1

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και την 5η Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων, πριν την καθιερωμένη ομιλία.

Δεκάδες οικογένειες απόρων Ελλήνων, που είδαν τις περιουσίες τους να διαλύονται, βλέπουν τώρα πια, το μόνο σωτήρα τους, στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το Κίνημά μας, είναι το μόνο πολιτικό κόμμα, που έχει κάνει πραγματικότητα, τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και έχει ωφελήσει με αυτόν τον τρόπο δεκάδες χιλιάδες Έλληνες.

Αργότερα, ξεκίνησε η προγραμματισμένη ομιλία με θέμα: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Μόνοι εναντίον όλων». Ο Συναγωνιστής Θεοδωρίδης, παρουσίασε συνοπτικά το έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον περασμένο χρόνο, εντός και εκτός Βουλής, καθώς και τη λυσσαλέα προσπάθεια του συστήματος να ανακόψει την ανοδική της πορεία, με ψεύδη και λάσπη. Ακολούθησε, μία σύντομη αναφορά στην Ιστορία του Κινήματός μας, που πάντα πορευόταν μόνο του, σε μία θάλασσα λοιδορίας, απέναντι στον πάνοπλο εχθρό, με μόνο όπλο του, την Πίστη στην Ανώτερη Ιδέα του Εθνικισμού.

Έπειτα, τον λόγο έλαβε, ο Συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος (Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης), παρουσιάζοντας όλες τις ενέργειες του Λαϊκού Συνδέσμου, το τελευταίο διάστημα, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου. Προχώρησε σε ξεκάθαρες τοποθετήσεις και απαντήσεις σε κάποιες φαιδρές θεωρίες ορισμένων «έγκριτων» δημοσιογράφων, που προσπαθούν συνεχώς να δημιουργήσουν εσωκομματικά στρατόπεδα, με σκοπό να πλήξουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Όλοι τους προσπαθούν να μας βάλουν στο ίδιο «σακί» με όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν έχουν όμως καταλάβει, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα συμπαγές Κίνημα, που πορεύεται και θα πορεύεται για πάντα με οδηγό τον Ένα και Μοναδικό Αρχηγό της.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-thessalonikh-strumoniko-chania-boreia-proas#.Ud2dk_lM_RM#ixzz2YfNiqg85

Exit mobile version