Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυρήνας Στρυμονικού κόλπου-Βόλβης

stimoniko

Το Σάββατο 29/06/2013, στα γραφεία του Πυρήνα Στρυμονικού κόλπου-Βόλβης στα Νέα Βρασνά, διεξήχθη ομιλία με θέμα τη λαθρομετανάστευση και την απειλή που αυτή αντιπροσωπεύει για τον κοινωνικό και εθνικό ιστό της Πατρίδας μας.
Τον λόγο πήρε ο επικεφαλής του Πυρήνα, ο οποίος και αναφέρθηκε, πρώτιστα στην υπογεννητικότητα του γηγενούς πληθυσμού και κατά δεύτερον στην αθρόα και επικίνδυνη εισβολή λαθρομεταναστών αλλόφυλων και αλλοθρήσκων, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε νεαρή και αναπαραγωγική ηλικία. Τονίστηκε το γεγονός της μετανάστευσης, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον πυρήνα της Ιδεολογίας μας, και το πόσο οδυνηρό είναι να αναγκάζονται οι Έλληνες συμπατριώτες μας να εγκαταλείπουν την πατρογονική γη, με την οποία έχουν αναπτύξει δεσμούς ιερούς και ακατανίκητους.

Στο κύριο μέρος της ομιλίας, ο Βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου, Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, απέδειξε με αριθμούς και στοιχεία, το στημένο παιχνίδι που παίζεται ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ελληνόφωνο πολιτικό κατεστημένο, το τουρκικό παρακράτος και τα διεθνή κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών. Μέσα από την αδυναμία του κράτους να θωρακίσει τα σύνορά μας, χερσαία και θαλάσσια, αναδεικνύεται η βαθύτατα ανθελληνική στάση της αριστεράς στο ζήτημα, όπως πολύ σωστά υποστηρίζει στις θέσεις της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι λαθρομετανάστες αποτελούν στρατό εισβολής, ξένο σώμα στην ελληνική κοινωνία, αιτία αποσύνθεσης του κοινωνικού ιστού και ένα από τα κυριότερα εργαλεία του διεθνούς σιωνισμού για την αλλοίωση της Εθνικής και Φυλετικής μας ταυτότητας. Η ομιλία έληξε με την απαγγελία του  Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-thessalonikh-strumoniko-chania-boreia-proas#.Ud2dk_lM_RM#ixzz2YfPGi83F

Exit mobile version