Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

xa-makedonia__article

Στις 13 και 14 Ιουλίου πραγματοποιείται στην Φλώρινα το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών  Ενώσεων και Συλλόγων, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι Παμμακεδονικών Ενώσεων και Συλλόγων Μακεδόνων απ΄όλον τον Κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ δεν ζητήθηκαν χρήματα από την Πολιτεία και οι σύνεδροι θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους. Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο θα είναι η επιβεβαίωση της θέσης για την μη χρήση του όρου “Μακεδονία” από τους Σκοπιανούς και διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την οριστική ονομασία των σφετεριστών ψευτομακεδόνων.

 

Η επιστολή που έστειλαν στον ΟΗΕ έχει χαρακτηριστικό περιεχόμενο:

 

1. Να σεβαστείτε τον αυτοπροσδιορισμό μας ως Μακεδόνων, εδώ και χιλιάδες χρόνια.
2. Να σεβαστείτε τη μακεδονική ιστορική και πολιτιστική μας ταυτότητα, μέσα στα πλαίσια του Ελληνικού πολιτισμού.
3. Να εμποδίσετε την ιστορική και πολιτιστική λεηλασία  που υφιστάμεθα, ως γηγενής πληθυσμός Μακεδόνων Ελλήνων, από την κρατική προπαγάνδα της Π.Γ.Δ.Μ.
4. Να προστατέψετε τα ανθρώπινα δικαίωμα του γηγενούς πληθυσμού  Μακεδόνων  Ελλήνων που κατοικούν μέχρι σήμερα στις νότιες περιοχές της Π.Γ.Δ.Μ
5. Να μην επιτρέψετε  να μετατραπεί  ο γεωγραφικά προσδιοριστικός όρος «Μακεδόνας»  σε εθνολογικό προσδιορισμό  του σλαβικού πληθυσμού της Π.Γ.Μ.Δ.
6. Να μην πιέζετε τους Έλληνες πολιτικούς  να αποδεχθούν τον όρο «Μακεδονία»,  στην οριστική ονομασία του πολυεθνικού κράτους της Π.Γ.Δ.Μ, μέσω των ιστορικά απαράδεκτων και προσβλητικών για εμάς προτάσεων του εκάστοτε ειδικού διαμεσολαβητή του Ο.Η.Ε.
7. Να υπενθυμίσετε σε όλα τα κράτη μέλη σας ότι αυτό το νέο πολυεθνικό κράτος είναι αναγνωρισμένο επίσημα από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) με το προσωρινό  όνομα «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (Π.Γ.Δ.Μ) και να τους προτρέψετε να σεβαστούν αυτήν την απόφαση για να διατηρήσετε το κύρος και την  αξιοπιστία του ΟΗΕ ως κορυφαίου διεθνούς οργανισμού.

 

Εγκρίνουμε και προσυπογράφουμε  τα αιτήματα των Παμμακεδονικών Ενώσεων. Πώς όμως να έχουμε απαιτήσεις από τον ΟΗΕ όταν το ψευδεπίγραφο Ελληνικό Κράτος κάνει ότι μπορεί για να παίξει το ζήτημα σε βάρος των Εθνικών μας Δικαίων;  Όταν ο ίδιος  ο πρωθυπουργός της Χώρας αποδεικνύεται έτσι σε πολιτικό απατεώνα; Το 1993 απεχώρησε από την ΝΔ  γιατί, υποτίθεται, δεν συμβιβαζόταν γύρω από το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.΄Εχτισε ολόκληρη πολιτική καριέρα ως αρχηγός της αλήστου μνήμης “Πολιτικής ΄Ανοιξης “, πατώντας πάνω στο Ιερό ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Σήμερα, ως αρχηγός του κόμματος από το οποίο έφυγε ως αποστάτης και πολύ χειρότερα ως πρωθυπουργός της  Χώρας, αποδέχεται ότι, υποτίθεται, ότι πολεμούσε τότε: την σύνθετη ονομασία.

 

Σε αντίθεση με τον ψεύτη Σαμαρά και τους υπόλοιπους ψοφοδεείς και υποχωρητικούς πολιτικάντηδες Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν κάνουμε κανένα βήμα πίσω από τις αρχικές μας θέσεις και βροντοφωνάζουμε απτόητοι ότι λέγαμε στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κάτι περισσότερο από 20 χρόνια πριν, δηλαδήΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kanenas-sumbibasmos-gia-thn-makedonia-mas#.Ud2pBPlM_RM#ixzz2YfXnLbzx

Exit mobile version