Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

xamail__article__article

Στην σημερινή Ελλάδα του μνημονίου οι απολύσεις αποτελούν ένα καθημερινό γεγονός. Πλέον, το δημόσιο δεν προσφέρει καμία σταθερότητα όπως ήταν πριν από μερικά χρόνια. Το γεγονός ότι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν ή θα τεθούν σε διαθεσιμότητα σημαίνει γενική αλλαγή ακόμα και στην νοοτροπία του Έλληνα. Είναι κατάπτυστο, όμως, ότι οι απολυμένοι του δημοσίου θα είναι σίγουρα άτομα τα οποία μπήκαν χωρίς το λεγόμενο «βύσμα». Δεν θα υπάρξει καμία αξιολόγηση για τους υπαλλήλους που θα απολυθούν και πολλές οικογένειες θα βρεθούν ξαφνικά να ζουν υπό το κατώτερο όριο της φτώχιας. Δεν ζητάμε μονιμότητα, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ θέλουμε. Είμαστε άνθρωποι, όχι σκουπίδια!

M.Π.

Δωρεάν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους μουσουλμάνους για το φετινό Ραμαζάνι

To μεγαλύτερο όραμα που προσφέρει η Χρυσή Αυγή είναι ότι αποτελεί εγγύηση ότι θα πάνε φυλακή όλες οι εγκληματικές συμμορίες των κομμάτων που μας κατέστρεψαν. Εκατομμύρια πολιτών περιμένουμε να δούμε στη “στενή” Γιωργάκη, Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου σαν πρώτη κίνηση. Επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι διεφθαρμένο πολιτικό κόμμα, αλλά γνήσιο Εθνολαϊκό κίνημα ο λαός την εμπιστεύεται.

Γιάννης – Μαρούσι

Διαβάστε το άρθρο της Βούλτεψη και θα καταλάβετε γιατί πατώνει η ΝΔ!

Σας χαιρετώ. Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο θέματα. 1ον) Μην αφήσετε στα λιγουροτοκογλυφικά διεθνίστικα λαμόγια ούτε καν να ελπίζουν ότι θα σηκωθεί τζαμί στον Αρχαιοελληνικό Βοτανικό. 2ον) Απορώ πώς ακόμα δεν έχουν καταλάβει όλοι ότι η διάλυση της δημοτικής αστυνομίας έγινε μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν όργανα τάξης στη διάθεση του Ηλία Κασιδιάρη ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ! Ευχαριστώ.

Δ.Β.

Το χρυσό κλουβί του καπιταλισμού

Ενώ ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία και την εξαθλίωση την οικονομική λόγω των μνημονιακών επιταγών των διεθνών σιωνιστών-τοκογλύφων,ο Σαμαράς, πρωθυπουργός του 20% με τον Βενιζέλο του 3% δημοπρατούν το έργο για την ανέγερση τεμένους στη βάση του πολεμικού ναυτικού και σε χώρο με αρχαιολογική σημασία,σε μια ακόμη προσπάθεια να αποδείξουν έμπρακτα την πλήρη υποταγή τους στα ξένα αφεντικά τους. Ο τούρκος Ερντογάν εξάλλου το απαίτησε και ο ελληνόφων αλλά ανθέλληνας πρωθυπουργός σπεύδει να το ξεκινήσει! Χρήματα για τους άνεργους δεν υπάρχουν, χρήματα για την υγεία θεωρούνται περιττά,χρήματα για τα υποσιτιζόμενα ελληνόπουλα, δίδονται για να προσεύχονται οι ισλαμιστές στη γη που έδωσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας προκειμένου να είμαστε εμείς ελεύθεροι! Ας το κατανοήσουν ότι στην Ελλάδα μουεζίνης δεν θα ακουστεί!Στην πρωτεύουσα της αιωνίας Ελλάδος δεν θα επιτρέψουμε ανέγερση τζαμιού! Όλα αυτά τα περί καλής γειτονίας και αντιρατσιστικής πολιτικής περιττεύουν στην εξαθλιωμένη πατρίδα μας!οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού ας μεταβούν ακόμη και στη Μέκκα και ας εφαρμόσουν τον ισλαμικό νόμο στις γυναίκες τους και τα παιδιά τους!Θα κλείσω με τα περήφανα λόγια του Αθανάσιου Διάκου πριν το μαρτυρικό του θάνατο από τους τούρκους! “Γίνεσαι τούρκος διάκο μου την πίστη σου να αλλάξεις; Εγώ γραικός γεννήθηκα, γραικός θε να ποθάνω!” Αφιερωμένο σε όλους τους προσκυνημένους εγχώριους πολιτικούς εφιάλτες!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

«ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα: Η Χρυσή Αυγή είναι ο πιο τρομερός εφιάλτης μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-11-iouliou-2013#.Ud3gi_lM_RM#ixzz2YgVXeGX8

Exit mobile version